News

Donald Trump vrea să fie din nou președintele SUA. Dacă va fi reales, acesta promite să reia construcția zidului de la granița cu Mexic

Fostul președinte al SUA vrea să fie din nou la conducere. Prima măsură pe care o va lua, dacă va fi reales, este reluarea construcției zidului de la granița cu Mexic
08.02.2022 | 08:10
Donald Trump vrea sa fie din nou presedintele SUA Daca va fi reales acesta promite sa reia constructia zidului de la granita cu Mexic
ADVERTISEMENT

Donald Trump a anunțat că vrea să candideze din nou pentru funcția de președinte al SUA. Într-un interviu, acesta a precizat că prima măsură pe care o va lua va fi aceea de a relua construcția zidului de la granița cu Mexic.

Donald Trump va relua construcția zidului de la granița cu Mexic dacă va fi reales președintele SUA

Invitat la o emisiune TV, Donald Trump a mărturisit că intenționează să își depună candidatura pentru un nou mandat la președinția SUA.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a exprimat părerea cu privire la situația Statelor Unite ale Americii de când nu mai este el președinte.

“Acesta este cel mai trist moment pentru țara noastră și cred că cel mai jenant moment pentru țara noastră. Uite, granițele sunt un dezastru, cu milioane de oameni care vin”, a declarat Donald Trump într-un interviu la Kash’s Corner.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Donald Trump a afirmat că, dacă va fi din nou președinte al Americii, prima măsură ar fi să reia construcția zidului de la granița cu Mexic.

“Zidul ar fi putut fi făcut și finalizat în trei săptămâni. Era aproape complet”, a precizat Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Acesta consideră că marii lideri ai lumii își pierd respectul pentru SUA atunci când văd milioane de oameni care intră în țară.

Donald Trump, acuzații grave la adresa prezentei administrații a SUA

Fostul președinte al Americii a făcut acuzații grave la adresa administrației lui Joe Biden. Potrivit acestuia, țara a fost distrusă de persoane care au ajuns la putere prin alegeri trucate.

ADVERTISEMENT

“Ne-au distrus țara într-un an și vor mai avea trei ani. Au trucat alegeri și vor mai avea încă trei ani. Nu pot să vă spun ce se va întâmpla. Pentru că țara noastră nu a căzut niciodată atât de mult, atât de repede.

Nu am fost niciodată în această poziție, ceea ce fac ei țării noastre, în ceea ce privește justiția penală, în ceea ce privește comerțul și în ceea ce privește armata noastră.

Avem acești generali treziți care nu știu ce naiba fac, unde lasă în urmă echipamente în valoare de 85 de miliarde de dolari și mută armata înainte să mute oamenii afară”, a mai declarat Donald Trump.

ADVERTISEMENT
Tags: