Life

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu va deveni tată prea curând: “Nu vreau să mă blameze oamenii” / Video

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu va deveni tată în viitorul apropiat. Vloggerul a vorbit cu sinceritatea despre posibilitatea de a avea un copil.
13.05.2022 | 11:57
Dorian Popa a dezvaluit motivul pentru care nu va deveni tata prea curand Nu vreau sa ma blameze oamenii  Video
De ce nu vrea Dorian Popa să aibă un copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa (33 de ani) a fost invitat în cadrul podcast-ului găzduit de Radu Țibulcă, unde a vorbit despre bani, carieră, dar și despre posibilitatea de a deveni tată.

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să devină tată

Vloggerul a fost sincer și a vorbit despre posibilitatea dea avea un copil, la un moment dat. El și Claudia Iosif formează un cuplu de ani buni, însă Dorian Popa nu este pregătit să devină tată în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

În plus, faptul că muncește foarte mult reprezintă un alt obstacol pentru cântăreț, care nu ar avea suficient timp să-și vadă copilul. Acesta a explicat cu sinceritate de ce nu este momentul potrivit să devină tată.

“M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc; sinceritate de la mine, este că încă nu mă simt pregătit. 

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi. Dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.

Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus: păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult încât el să simtă că creşte alături de tine, iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.

ADVERTISEMENT

Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara şi marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil.”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului Vin de-o poveste by Radu Țibulcă.

Dorian Popa consideră că decizia de a avea un copil nu trebuie să fie una de moment. De altfel, faptul că provine dintr-o familie destrămată, fiind crescut doar de mama lui, îl face să devină reticent în privința unui copil. Cântărețul și-ar dori o familie unită atunci când va fi momentul.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, despre Cheluțu

Dorian Popa a mai vorbit și despre notorietatea cățelului său, Cheluțu. Acesta a devenit popular în mediul online în urmă cu doi ani. Artistul ține foarte mult la animalul său și nu a intenționat să-l facă celebru, ci doar să-l adopte și să-i ofere o viață bună.

“Nu am făcut din achiziția și adopția lui un scop. Eu sunt un mare iubitor de animale. Nu fac din achiziția sufletului un scop. (…) În ceea ce-l privește pe Cheluțu, cred că a avut o stea în frunte. (…)

Am ajuns să-l iau la concerte ca să nu mai ajung să justific absența lui Cheluțu. Copiii, peste tot unde merg, ‘de ce nu-i Cheluțu’? Când îi mai văd cum se întristează mă bufnește râsul. (…)

Deși îmi doream să-mi cumpăr un Cane Corso, eu când am văzut cățelul ăsta, starea în care era (n.r. Cheluțu), am zis că nu se poate să rămână aici. Trebuie să facem ceva să-i fie bine. Când mă uit la el are față de superstar. (…)

E un cățel care a produs 200.000 de euro, fără niciun gând. Pur și simplu s-a întâmplat.”, a explicat Dorian Popa.

Cântărețul a subliniat faptul că nu există muncă fără sacrificii. Oricine trebuie să muncească mult pentru ceea ce își dorește, după cum a mai spus el.

“Oamenii trebuie să învețe că rezultatele și realizările în viață înseamnă și sacrificii. (…) E foarte important în viață să ne organizăm prioritățile.”, a mai spus Dorian Popa.

Vloggerul a mai spus că nu a avut niciodată o vacanță adevărată de când a început să creeze conținut în mediul online. Chiar dacă a fost plecat în diverse locații de-a lungul timpului, Dorian Popa a filmat vloguri și a ținut legătura cu cei care îl urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor