Life

Dorian Popa a fost prădat de hoți. Ce i-a fost furat artistului: „Sunt supărat cu spume!”

Dorian Popa a fost prădat de hoți. Vloggerului i s-au furat niște componente de la mașina lui de lux, lucru care l-a supărat extrem de tare pe artistul de pe Youtube.
26.08.2022 | 16:46
Dorian Popa a fost pradat de hoti Ce ia fost furat artistului Sunt suparat cu spume
Dorian Popa a fost prădat de hoți. Aceștia i-au furat ceva de la mașină. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost prădat de hoți. Cântărețul a povestit totul pe rețelele de socializare, unde a explicat și de ce este atât de supărat, deși paguba nu este una mare.

Dorian Popa a fost prădat de hoți. Aceștia i-au furat ceva de la mașină

Dorian Popa este foarte supărat după ce a aflat că i-au fost furate două componente de la mașină.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost prădat de hoți, dar a scăpat ieftin pentru că cineva era în mașină, iar făptașii nu au putut să ia mai multe lucruri.

Dorian Popa a povestit pe rețelele de socializare că este „supărat cu spume” după ce i-au fost furate căpăcelele de la roțile bolidului de lux pe care îl conduce.

ADVERTISEMENT

După ce și-a umflat roata din spate de la mașină, Dorian Popa a aflat că a rămas fără acele căpăcele de la roți, care au sigla mașinii respective și care au un rol de înfrumusețare.

Artistul nu era supărat pentru suma pe care a pierdut-o în acest fel, ci pentru că le cumpărase foarte recent.

ADVERTISEMENT

„Sunt supărat cu spume! Mi-au furat căpăcelele de la roată, doar din spate pentru că în față vedea Cori.

La concerte Cori stă în mașină și probabil vedea. Ce vagabonțeală! Deci, mi-a umflat roata din spate și i-am zis să-mi pună căpăcelele la loc, că doar ce le-am cumpărat, acum vreo 3-4 săptămâni, că-l mănânc cu fulgi cu tot. Și-mi zice: ‘Ce căpăcele?’ 

ADVERTISEMENT

Fiți atenți, aveam și eu căpăcele frumoase, sunt supărat rău. Dar stați liniștiți că o să-mi mai cumpăr, că v-am spus că nu sunt scumpe”, a povestit artistul pe contul său de Youtube.

Cât costă obiectele care i-au fost furate lui Dorian Popa

Prețul acestor căpăcele este de 50 de lei, dar Dorian Popa este supărat pentru că oamenii preferă să fure ceva ce este ieftin decât să muncească și să își ia din proprii bani.

„În continuare nu înțelegeți că asta cu furăciunea nu te duce departe în viață.

Și ăia care au făcut bani mulți din furăciune, tot la cușcă ajung. De ce furăciune, mă? Du-te și muncește și cumpără-ți!”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: