Life

Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier. Cum arată acum mașina de peste 100.000 de euro

Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier. Artistul a lovit un porc mistreț aflat pe carosabil și a avariat destul de grav mașina sa, un Mercedes GLE Coupe, de peste 100.000 de euro.
20.07.2022 | 14:18
Dorian Popa a fost implicat intrun accident rutier Cum arata acum masina de peste 100000 de euro
Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier. Foto: Colaj Fanatik / Captură Youtube și Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut un accident de mașină. Vloggerul a povestit că s-a speriat și este fericit că a scăpat cu viață, chiar dacă mașina lui, un Mercedes GLE Coupe, de peste 100.000 de euro, este serios avariată.

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier. Cum arată bolidul de lux acum

Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier. Pe drum, vloggerul a dat peste un mistreț. Din fericire, acesta este bine, la fel ca toată lumea din mașină, deși nu a precizat dacă acolo se află și Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Artistul se afla pe drum, iar accidentul rutier în care a fost implicat a avut loc între Brezoi și Petroșani. Mistrețul se afla pe banda cealaltă, dar s-a speriat și a fugit chiar în direcția din care venea mașina pe care o conducea Dorian Popa.

Situația a fost și mai gravă deoarece în dreapta era o râpă și dacă vloggerul nu ar fi avut prezență de spirit, atunci ar fi putea cădea acolo.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (…) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum.

Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă”,  a povestit vloggerul și artistul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce sfat are Dorian Popa pentru șoferi. Ce daune are mașina

Dorian Popa avut și un sfat pentru șoferi. Artistul a precizat că atunci când aceștia întâlnesc un animal pe stradă, o regulă de bază este să nu smucească de volan.

Toată lumea este bine, dar mașina a suferit avarii serioase, iar  ușa, portiera aripa și farul au fost lovite și trebuie schimbate.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi.

Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă. Ușa, bara, aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși”, a povestit vloggerul pe Youtube.

ADVERTISEMENT