Life

Dorian Popa, cutremurat de ce a găsit în garsoniera dată în chirie: ”S-ar putea să vă treziți cu mine pe cap”

Dorian Popa are o garsonieră pe care o dă în chirie, iar ultima persoană care a stat acolo l-a nemulțumit pe artist. Acesta a spus că îi va face o vizită chiriașului.
24.06.2022 | 10:50
Dorian Popa cutremurat de ce a gasit in garsoniera data in chirie Sar putea sa va treziti cu mine pe cap
Ce a găsit Dorian Popa în garsoniera pe care o dă în chirie. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Dorian Popa, nemulțumit de unul dintre chiriașii săi. Mare fan al domeniului imobiliar, artistul are și o garsonieră în Capitală pe care o dă în chirie.

Ce a găsit Dorian Popa în garsoniera pe care o dă în chirie

Dorian Popa este foarte supărat din cauza faptului că unul dintre chiriașii săi i-ar fi distrus sistemul de soft close din toaleta garsonierei.

ADVERTISEMENT

Artistul deține o garsonieră în sectorul 3 al Capitalei pe care nu o folosește, așa că o închiriază și își asigură un venit în plus.

Însă vloggerul Dorian Popa a declarat că a auzit că unul dintre chiriașii lui s-a a plâns că nu are soft close la vasul de toaletă, iar artistul a intrat la bănuieli că respectivul este posibil să fi distrus acest mecanism.

ADVERTISEMENT

„M-a cutremurat”, a spus Dorian Popa despre vestea conform căreia chiriașul său s-a plâns că tocmai el nu are soft close la toaletă.

Dorian Popa plănuiește să facă o vizită chiriașului

Din anunțul lui Dorian Popa făcut pe pagina sa de Youtube înțelegem faptul că el închiriază garsoniera pe noapte și că persoanele care stau mai mult de trei zile acolo cu siguranță vor avea parte de o vizită din partea acestuia, pentru că vrea să se asigure că totul este așa ca la început, fără vreo defecțiune.

ADVERTISEMENT

,,A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close.

Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap”, a spus Dorian Popa în vlogul său.

ADVERTISEMENT

Conform chiriașului, mecanismul de soft close de la vasul de toaletă nu funcționează, dar Dorian Popa se îndoiește de acest lucru și îl bănuiește pe respectivul chiriaș că a cauzat o problemă în garsoniera lui.

„Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el până l-a rupt”, a mai spus vloggerul.

ADVERTISEMENT
Tags: