Life

Dorian Popa dă cu guvernanții de pământ din cauza autostrăzilor: ”Cine le gândește pe astea?”

Dorian Popa este nemulțumit din cauza autostrăzilor de la noi din țară. Vloggerul le-a explicat urmăritorilor ce l-a deranjat.
04.11.2022 | 10:19
Dorian Popa da cu guvernantii de pamant din cauza autostrazilor Cine le gandeste pe astea
Ce spune Dorian Popa despre autostrăzile din România. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost nevoit să străbată drumul cu mașina până în vestul României, dar este nemulțumit din cauza autostrăzilor de la noi din țară. Actorul consideră că acestea nu sunt executate corect și că pot pot întâmpla accidente.

Dorian Popa, nemulțumit din cauza autostrăzilor din România

Vloggerul obișnuiește să se deplaseze peste tot cu mașina, fiind și foarte pasionat de acest mijloc de transport. De altfel, chiar recent și-a achiziționat una în valoare de aproximativ 300.000 de euro, care îi va ajunge în preajma Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Creatorul de conținut a fost nevoit să facă un drum cu mașina până în celălalt capăt al țării. Revoltat de situația autostrăzilor de la noi din țară, Dorian Popa și-a exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale.

Cântărețul consideră că autostrăzile din România nu au fost executate corect. Dorian Popa spune că există multe lucruri care nu ar fi trebuit puse pe autostrăzi și care ar putea dăuna mașinilor sau chiar provoca accidente.

ADVERTISEMENT

“Cine lucrează la poduri și șosele și drumuri în România, eu cred că e pe…

După autostradă, de la Turda înspre Oradea, înainte și după localități, cineva a avut inspiraa idee să facă pe mijlocul șoselei niște scuaruri de viteză, să te încetinească, dar sunt făcute cu atâta inteligență, încât abia încapi să te bagi la loc, înapoi.

Dacă nu te-ai băgat bine, s-ar putea să intri în casa lui nenea ăla, care stă după scuar. Ca să nu mai vorbim despre opritorii de viteză, îi numesc eu lansatoare de mașini înspre capetele pietonilor.

ADVERTISEMENT

Deci din șosea, la un moment dat îți iese o chestie mare, nesemnalizată, menită să te arunce în capul pietonilor. Cine le gândește pe astea?”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa, revoltat de prețurile mult prea mari din România

Zilele trecute, Dorian Popa le-a povestit internauților o altă întâmplare neplăcută cu care s-a confruntat.

ADVERTISEMENT

Vloggerul își construiește un cartier de case și a vrut să achiziționeze o barieră pentru siguranța locuitorilor, însă oferta de preț pe care a primit-o pentru acest obiect l-a șocat, întrucât nu se aștepta să coste atât de mult.

Creatorului de conținut i s-a cerut suma de 6.600 de euro pentru o simplă barieră.

Dorian Popa a mai spus că i se întâmplă de multe ori ca oamenii să se amuze pe seama sa și că îl văd cu fața de “măgar”.

“Am primit o ofertă pentru o barieră pentru strada mea de 8 metri lățime, de 6.600 euro.

Eu cred că există momente când oamenii în piață mă văd exact ca în desenele animate, cu fața aia de măgar și cu loser scris mare în frunte.

Cum, mă, să dai 6.600 euro pentru o barieră simplă? Am zis fără lumini, fără de ăla de animale, doar o barieră.”, a povestit el acum câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: