Life

Dorian Popa, mega achiziție. Și-a cumpărat o mașină de aproape 300.000 de euro

Dorian Popa se descurcă mai bine ca oricând. Celebrul artist are în derulare nenumărate afaceri, drept urmare nu se uită la bani când vine vorba de achiziții.
19.10.2022 | 20:52
Dorian Popa mega achizitie Sia cumparat o masina de aproape 300000 de euro
Dorian Popa și-a cumpărat mașină de aproximativ 300.000 de euro. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a dat marea lovitură. Celebrul artist a făcut o mega achiziție de aproape 300.000 de euro. Pentru că este un mare iubitor de mașini, acesta a vrut să aibă un model deosebit și a optat pentru un Lamborghini Huracan spider.

Dorian Popa și-a luat mașină de aproape 300.000 de euro

Bolidul de lux este negru în exterior, interiorul este alb, iar prețul achiziției a fost unul pe măsură. Dorian Popa a dezvăluit într-un interviu acordat celor de la click.ro că a plătit nu mai puțin de 295.800 de euro pentru noua sa mașină.

ADVERTISEMENT

Până când acesta va ajunge la el însă, artistul trebuie să facă câteva pregătiri. Garajul său este mult prea mic pentru noul lui bolid de lux, drept urmare, este nevoie de câteva schimbări.

Dorian Popa are însă suficient timp, pentru că mașina sa va ajunge de abia de Crăciun la el, timp în care poate să facă toate modificările pe care și le dorește.

ADVERTISEMENT

”Mă pregătesc să îmi vină maşina, un Lamborghini! Mai sunt două luni şi ajunge, fix de Crăciun. Dacă vine Moş Crăciun cu Lamborghiniul meu, să-i dea Dumnezeu sănătate şi trai bun în casă. De-abia aştept! Între timp m-am apucat să îmi fac garajul”, le-a mărturisit artistul celor de la click.ro.

Asta nu înseamnă însă că Dorian Popa se concentrează doar pe cadouri. Artistul vrea să deschidă mai multe șaormerii atât în București, cât și în alte orașe din țară precum Târgoviște sau Brăila.

ADVERTISEMENT

Cât costă o casă vândută de Dorian Popa

Și afacerea cu imobiliare îi merge destul de bine. Dorian Popa are deja vânzări programate și de abia începe să simtă gustul antreprenoriatului.

”(...) Am terminat cu toate actele şi avem, deja, vânzările programate, semnările la notar. Deci, teoretic, abia acum încep să simt şi eu gustul antreprenoriatului”, a mai povestit el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să își achiziționeze o locuință construită de Dorian Popa însă trebuie să scoată din buzunar sume destul de mari. Întrebat cât costă o casă vândută de el, artistul spune că sumele se situează în jurul a 200.000 de euro mai mult sau mai puțin. Cu toate astea, casele sunt deja mobilate, iar curțile amenajate.

ADVERTISEMENT