Life

Dorian Popa, scos din minți de un fan. Ce a făcut tânărul: „Nu am venit aici cu pluta”

Dorian Popa a avut o reacție neașteptată în momentul în care un fan a vrut să urce în mașina lui fără să-i ceară permisiunea.
11.06.2023 | 18:38
Dorian Popa scos din minti de un fan Ce a facut tanarul Nu am venit aici cu pluta
Dorian Popa a fost supărat de un fan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa le-a mulțumit întotdeauna celor care îl susțin, însă uneori interacțiunea cu fanii se poate transforma într-un moment neplăcut. Așa s-a întâmplat recent, când un băiat a vrut să se urce fără permisiune în mașina sa de lux.

Dorian Popa, înfuriat de un fan

Dorian Popa a pornit de jos, însă, după cum el a povestit, a muncit aproape fără pauză și a ajuns ca acum să aibă o avere impresionantă. Vedeta are mai multe afaceri care îi aduc bani frumoși, din care își permită să-și facă și poftele.

ADVERTISEMENT

Când a avut ocazia, însă, le-a mulțumit fanilor săi pentru că l-au susținut în toți acești ani. De fiecare dată încearcă să fie respectuos, dar artistul are și momente în care este deranjat de atitudinea unor persoane.

I s-a întâmplat recent, când prezent în public, un băiat a încercat să se urce fără permisiune în mașina de 300.000 de mii de euro pe care și-a cumpărat-o anul acesta. Supărat, Dorian Popa i-a atras atenția, iar momentul a devenit viral pe TikTok. 

ADVERTISEMENT

„Vrei să te urci în mașină? Asta urma să faci? Lasă vrăjeală. Și nu mă lua nici… Care râdeți, mă?! Vreți să vedeți… Ce-i de râs? Se urcă în 300.000 de mii (nr. de euro). Muncesc de ani de zile pentru acești bani.

Revenind, nu mai umbla cu fofârlica că am 35 de ani și nu am venit aici cu pluta. Te-am văzut că urma să te urci, băiatul te-a văzut și el”, a reacționat Dorian Popa în fața mulțimii care îl înconjura.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut artistul

Chiar dacă s-a supărat, Dorian Popa nu a fost nerespectuos cu tânărul și nici nu i-a cerut să plece. Artistul i-a explicat că gestul său a fost deplasat, mai ales că după a negat că ar fi încercat să se urce în mașină.

Influencerul i-a cerut să spună adevărul, motivând că are suficientă experiență încât să-și dea seama când cineva îl minte. „Ai putea să îmi spui, ‘Îmi cer scuze, Doriane, îmi permiți să urc și eu?’. 

ADVERTISEMENT

Dată viitoare nu mai spui, ‘Ba nu ma urc’ și cu șmecherii din astea. Te rog frumos să te urci și să rămânem prieteni, da? Și promiți că știi ce ai de făcut data viitoare”, a continuat Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: