Life

Cum arată mașina de 300 de mii de euro a lui Dorian Popa. Vloggerul are motive de mândrie

Ce aspect are autoturismul lui Dorian Popa, în valoare de 300.000 de euro. Vedeta s-a emoționat teribil când și-a luat în primire bolidul.
19.01.2023 | 14:05
Cum arata masina de 300 de mii de euro a lui Dorian Popa Vloggerul are motive de mandrie
Ce aspect are autoturismul lui Dorian Popa, în valoare de 300.000 de euro. Vedeta s-a emoționat. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată mașina de 300 de mii de euro a fostului actor din serialul Pariu cu viața. Vloggerul are motive de mândrie după ce a așteptat mai bine de 7 luni pentru a intra în posesia unui autovehicul de la o fabrică din Italia.

Ce aspect are autoturismul lui Dorian Popa, în valoare de 300.000 de euro. Vedeta s-a emoționat

Dorian Popa le-a arătat tuturor cum arată Lamborghini Huracan pe care și l-a făcut cadou în vara anului trecut. Cântărețul a optat pentru o culoare închisă la mașină și nu s-a uitat la bani când a ales să fie echipată complet.

ADVERTISEMENT

S-a emoționat teribil când a fost dezvelit bolidul de lux despre care a anunțat că va fi cosmetizat, așa cum s-a întâmplat și cu autoturismul pe care îl conduce în momentul de față. Jantele vor fi negru lucios în scurt timp.

„Sunt extrem de entuziasmat și emoționant. Am foarte multe emoții. Mi-au dat și lacrimile. Sunt ca un copil. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor.

ADVERTISEMENT

Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină.

Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place”, a explicat Dorian Popa în timp ce se afla în fabrica din Italia, într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, răsfățat în fabrica de automobile din Italia

Dorian Popa s-a bucurat din plin de autoturismul de lux, dar și de răsfățul pe care l-a primit din partea reprezentanților fabricii de automobile din Italia. Artistul a fost așteptat în fața hotelului cu un Lamborghini Urus.

Renumitul vlogger a fost primit cu șampanie și cu o serie de cadouri speciale: un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, dar și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Dorian Popa a subliniat că este prima mașină pe care o cumpără nouă, direct din reprezentanță.

ADVERTISEMENT