Sport

Dorinel Munteanu, reacție dură la adresa lui Mihai Stoica: “Este un soi de răutate!”

După ce oficialul lui FCSB s-a amuzat de cantonamentul celor de la Oțelul Galați, Dorinel Munteanu a oferit o reacție dură la adresa lui Mihai Stoica.
13.01.2024 | 23:38
Dorinel Munteanu reactie dura la adresa lui Mihai Stoica Este un soi de rautate
După ce oficialul lui FCSB s-a amuzat de cantonamentul celor de la Oțelul Galați, Dorinel Munteanu a oferit o reacție dură la adresa lui Mihai Stoica. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor a decis să își ducă echipa în Vatra Dornei pentru un cantonament pe zăpadă la munte. Pe seama alegerii tehnicianului, oficialul celor de la FCSB s-a amuzat copios. Astfel, Dorinel Munteanu a oferit o reacție dură la adresa lui Mihai Stoica.

Dorinel Munteanu, reacție dură la adresa lui Mihai Stoica

Într-un interviu acordat la finalul cantonamentului, Dorinel Munteanu a oferit o reacție dură la adresa lui Mihai Stoica. Tehnicianul susține că oficialul celor de la FCSB ar trebui să acorde mai mult respect și să fie mai atent la ceea ce se întâmplă în casa liderilor.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că este un soi de răutate, nu de profesionalism. Nu este prima dată când duc echipa în cantonament montan, atât vara, cât și iarna am făcut-o. Nu a lipsit asta până acum de când sunt eu antrenor. Sunt convins că aceste câteva zile la Vatra Dornei vor ajuta echipa.

Sigur, nu am putut să desfășurăm foarte bine planul de pregătire, pentru că perioada de pauză a fost foarte scurtă, dar câteva zile aici ne-au prins bine. Cum eu nu comentez despre pregătirea altor echipe, cred că ar fi profesionist ca și ei să nu comenteze despre ce fac eu, ce metode am la echipa mea.

ADVERTISEMENT

Eu cred că au mai multe minusuri decât avem noi. M-a deranjat foarte mult că au început aceste comentarii de la foști gălățeni. Pe unul îl știți foarte bine, este director sau președinte la FCSB.

Al doilea un fost președinte la Oțelul, care nu a realizat nimic pentru această echipă. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine. În rest, nu ne interesează părerea nimănui, ne vedem de program și de rezultate. Trebuie mai mult respect!”, a declarat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor, mulțumit la finalul cantonamentului

Dorinel Munteanu a tras și câteva concluzii la finalul perioadei de pregătire. Antrenorul celor de la Oțelul Galați este de părere că metodele de antrenament de la munte vor da roade în campionat. La final, tehnicianul s-a arătat mulțumit de cantonamentul făcut de elevii săi.

“Sunt mulțumit, nu am avut niciun accidentat. Pregătirea a decurs foarte bine. Nu am putut face ciclul de două săptămâni, dar băieții au răspuns foarte bine. Ne întoarcem bucuroși acasă, plini de energie, și sunt convins că aceste câteva zile la munte, 3-4 zile pline, îi vor ajuta pe jucători.

ADVERTISEMENT

Meciul amical? Un antrenament foarte bun, a fost primul adversar de anul acesta. A fost OK, implicarea jucătorilor a fost foarte bună, cu seriozitatea care ne caracterizează echipa, deci a fost bine”, a spus antrenorul celor de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT