Sport

Dorinel Munteanu și secretele unei victorii imense în Oțelul – Dinamo 1-0: „Am marcat în minutul 93, dar am meritat să câștigăm”

Dorinel Munteanu a fost tot un zâmbet la flash-interviu după Oțelul - Dinamo, scor 1-0, în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii.
08.04.2024 | 23:18
Dorinel Munteanu si secretele unei victorii imense in Otelul  Dinamo 10 Am marcat in minutul 93 dar am meritat sa castigam
Dorinel Munteanu și-a felicitat jucătorii după victoria cu Dinamo, scor 1-0, în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a câștigat duelul cu Dinamo de pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Singurul gol al partidei a fost marcat de Răzvan Tănasă în ultimul minut din prelungiri. Dorinel Munteanu susține că echipa sa a meritat victoria.

Dorinel Munteanu și secretele unei victorii imense în Oțelul – Dinamo 1-0: „Am marcat în minutul 93, dar am meritat să câștigăm”

Atât Oțelul Galați, cât și Dinamo au trecut pe lângă ocazia de a marca. Meciul se îndrepta spre o remiză fără goluri, însă Răzvan Tănasă a avut un moment de sclipire la ultima fază. Tânărul fotbalist împrumutat de Oțelul de la Farul a șutat de la marginea careului și l-a învins pe Golubovic.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte bine tactic în teren, am fost agresivi. Nu am dat șanse adversarilor. În afară de cornere, jucătorii adverși nu ne-au pus poarta în pericol. În schimb, ne-am creat două-trei ocazii clare și în prima și în a doua repriză.

Victoria este meritată. Sunt fericit pentru publicul care a plecat acasă mulțumit. Chiar dacă am marcat în minutul 93, este o victorie meritată. Felicit Galațiul, felicit echipa și suporterii care au umplut stadionul. 

ADVERTISEMENT

Echipa este bine pregătită. Toți jucătorii au avut o săptămână foarte grea. Am încheiat-o cu bine. Tănasă trebuie să marcheze mai mult, deși astăzi a făcut foarte bine. Nu prea-i felicit să nu li se urce la cap. Merită felicitați toți. Am făcut o partidă foarte bună din toate punctele de vedere”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul meciului.

„Jucătorul român este foarte talentat, trebuie depusă puțină muncă”

Dorinel Munteanu a vorbit despre ratarea obiectivului. La finalul sezonului trecut, în momentul în care Oțelul a promovat în SuperLiga, „Neamțul” a mărturisit că țintește calificarea în play-off. Totuși, lucrurile nu arată rău pentru moldoveni.

ADVERTISEMENT

Oțelul este calificată în semifinalele Cupei României Betano și luptă pentru primele locuri din play-out. Echipa lui Dorinel Munteanu ocupă locul 3, cu 26 de puncte, la un singur punct distanță de primul loc din play-out ocupat de U Cluj.

„Nu ne-am atins obiectivul. Totul a depins de noi, dar s-a văzut un progres constant la echipă, în randament, în agresivitate. Un fotbal modern care se joacă din minutul 1 până în minutul 90. Jucătorii mei au această condiție fizică.

ADVERTISEMENT

Asta puteam s-o fac și în Austria (n.r. cantonamente Vatra Dornei). În Turcia nu puteam să o fac pentru că nu este clima de așa natură. O perioadă de 10 zile să meargă la munte nu strică nimănui, să-și încarce bateriile.

Nu dau sfaturi, dar cred că jucătorul român este foarte talentat, dar trebuie depusă puțină muncă. Am făcut un apel la jucători și m-au înțeles foarte bine. S-a bucurat lumea, se bucură și ei în seara noastră. De mâine începem recuperarea și ne gândim la FC Voluntari. Nu vreau să ne oprim aici”, a încheiat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT