Sport

Jucătorii lui Dinamo, supărați la declarații după ce au fost învinși la ultima fază de Oțelul Galați: ”Acum luptăm pentru un loc de baraj”

Dinamo a pierdut la ultima fază cu Oțelul Galați, scor 1-0, în epilogul etapei cu numărul 3 a play-out-ului SuperLigii.
08.04.2024 | 23:07
Jucatorii lui Dinamo suparati la declaratii dupa ce au fost invinsi la ultima faza de Otelul Galati Acum luptam pentru un loc de baraj
Jucătorii lui Dinamo, supărați la declarații după ce au fost învinși la ultima fază de Oțelul Galați. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a plecat fără punct câștigat de la Galați, fiind învinsă de Oțelul la ultima fază a meciului, scor 1-0. Elevii lui Kopic au rămas pe locurile care duc în eșalonul secund și după această partidă.

Căpitanul lui Dinamo, după înfrângerea de la Galați: ”Nu cred că mai e așa accesibilă salvarea directă”

Răzvan Patriche consideră că Dinamo nu avea voie să ia un gol în ultimele secunde și crede în continuare că formația din Ștefan cel Mare poate scăpa de retrogradare.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cine era responsabil, ce s-a întâmplat, dar n-ai voie să iei golul în minutul 93, nu ai voie să fii prins așa descoperit. Supărați și suporterii, cum suntem și noi. Nu știu cât ne ajuta un egal, dar era un punct în deplasare.

Mergem înainte. Nu cred că mai e așa accesibilă salvarea directă, dar luptăm pentru un loc de baraj. Faza noastră fixă, n-ai voie să iei gol în minutul 93. Ăsta este fotbalul.

ADVERTISEMENT

Nu este nimic pierdut deocamdată. Suntem la mâna noastră, trebuie să ne câștigăm punctele. Ne lipsesc mult suporterii acasă, dar asta este”, a declarat Răzvan Patriche.

Dennis Politic, după Oțelul – Dinamo 1-0: ”Trebuia făcut fault”

Dennis Politic, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo, a declarat că trebuia făcut un faul înainte ca Tănasă să ajungă să șuteze la poartă și să marcheze.

ADVERTISEMENT

”Suntem foarte supărați, cred că 0-0 era un rezultat corect. N-am avut nici noi prea multe ocazii. Aceeași poveste ca meciul trecut. E foarte frustrant. Trebuia făcut fault, să-i ținem cât mai departe de poartă”, a declarat Dennis Politic după Oțelul – Dinamo 1-0.

Golubovic, dublă intervenție cu Oțelul Galați

În minutul 70 al partidei de la Galați, Golubovic a avut o intervanție salvatoare la un șut a lui Cisotti din interiorul careului, deviat ulterior de Homawoo.

ADVERTISEMENT

Mingea a sărit la partea dreaptă a careului, iar Maciel a încercat să înscrie, dar portarul lui Dinamo a fost din nou la post, păstrând tabela neschimbată.

ADVERTISEMENT