Sport

Oțelul – Dinamo 1-0, în etapa a 3-a din play-out în SuperLiga. Gălățenii au dat lovitura în prelungiri, iar „câinii” se afundă. Cum arată clasamentul

Vezi aici Oțelul Galați - Dinamo în format LIVE STREAM. Partida se dispută luni, 8 martie, de la ora 20:30, în etapa a 3-a din play-out în SuperLiga.
08.04.2024 | 22:19
Otelul  Dinamo 10 in etapa a 3a din playout in SuperLiga Galatenii au dat lovitura in prelungiri iar cainii se afunda Cum arata clasamentul
Oțelul și Dinamo se duelează în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
08-04-2024
15:56

Oțelul Galați - Dinamo 1-0 (Tănasă 90+3)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Oțelul a dat lovitura în prelungiri la Galați. Tănasă a marcat singurul gol al meciului în ultimul minut. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament

Min. 90+3: GOOL Oțelul! Tănasă înscrie cu un șut superb de la marginea careului. 

Min. 76: Pap a ieșit hazardat pentru a reține mingea. Abdallah nu a reușit să profite, iar tabela rămâne intactă. 

Min. 69: Oțelul Galați are din nou o dublă ocazie. Cisotti și Maciel nu au reușit să-l învingă pe Golubovic. 

Min. 31: Ocazie mare de gol pentru Oțelul Galați. Maciel nu reușește să-l bată pe Golubovic în două rânduri. Mingea ajunge la Teles care trimite peste poartă dintr-o poziție ideală. 

Min. 1: Partida a început!

Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, J. Cisse, Ghiocel, Zhelev – Cisotti (cpt.), Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu. Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Miguel Silva, S. Rus, Yabre, L. Panait, Gaitan. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Dinamo: Golubovic – Patriche (cpt.), Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu – Milanov, Gregorio, Politic. Rezerve: Răilean – Astrit, D. Iglesias, Ilic, Abdallah, P. Neagu, Bani, Dr. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Edgar Ie, Cr. Costin. Antrenor: Zeljko Kopic.

Oțelul Galați – Dinamo este ultimul meci al rundei a 3-a din play-out SuperLigii. Partida se joacă luni, 8 aprilie, de la ora 20:30. După ce au scos doar un punct din primele două etape, “câinii“ au rămas pe locul 15, direct retrogradabil. Astfel, o victorie la Galați este extrem de necesară pentru Zeljko Kopic și elevii săi.

Oțelul Galați – Dinamo, live video online, în etapa a 3-a din play-out în SuperLiga

Dacă Dinamo este presată de poziția din clasamentul SuperLigii, Oțelul poate fi mai relaxată. Gălățenii mai au de jucat șapte meciuri până la finalul sezonului și se află la borna de 23 de puncte. Totuși, Dorinel Munteanu crede că salvarea este asigurată. Președintele Cristi Munteanu a anunțat, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, că meciul cu Dinamo va fi tratat cu maximă atenție.

ADVERTISEMENT

La mijlocul săptămânii, Oțelul și-a asigurat și calificarea în semifinalele Cupei României Betano, după ce a învins-o cu 1-0 pe Universitatea Craiova, chiar în Bănie. Victoria a fost obținută la capătul a 120 de minute de fotbal, ceea ce ar putea cauza o stare de oboseală în rândul moldovenilor.

De partea cealaltă, dinamoviștii au moral prost. Ei au fost egalați de Petrolul la ultima fază a meciului disputat luni, 1 aprilie, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul s-a disputat doar cu copii în tribune, fiind primul din seria de patru pentru care Dinamo are stadionul suspendat. Golul ploieștenilor a venit în urma unui penalty intens contestat de dinamoviști și nu numai.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – Dinamo

Meciul dintre Oțelul și Dinamo va fi transmis în direct pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Ultima partidă dintre cele două echipe s-a jucat în data de 18 februarie, pe stadionul Arcul de Triumf. Dinamo s-a impus atunci cu 3-1.  În turul sezonului regulat, a fost 1-0 pentru Oțelul, la Galați.

ADVERTISEMENT

Program etapa 3 și clasamentul play-out-ului în SuperLiga

Etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii a început vineri și se încheie luni. Iată care au fost meciurile disputate în această rundă:

Vineri, 5 aprilie

  • UTA – FC Botoșani 1-0 (Conte ’27)

Sâmbătă, 6 aprilie

  • Petrolul – FC Voluntari 0-4 (Rață ’20, Armaș ’24, Nemec ’45+4, Merloi ’60)

Duminică, 7 aprilie

  • Hermannstadt – U Cluj 1-1 (Stoica ’31 / Popa ’90+7)

Luni, 8 aprilie

  • ora 17:30 Poli Iași – FC U Craiova 1948 (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 20:30 Oțelul Galați – Dinamo (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Clasament play-out SuperLiga

Oțelul Galați - Dinamo clasament play-out superliga

Cote pariuri la meciul Oțelul – Dinamo

Moldovenii lui Dorinel Munteanu sunt favoriții caselor de pariuri la victorie. Cota pe 1 solist este 2,20. Un succes al dinamoviștilor este cotat cu 3,70, în timp ce remiza a primit cota 3,10.

Cele două echipe au înscris patru goluri în total, în cele patru meciuri pe care le-au jucat în play-out, până în prezent. Așadar, poate fi atractiv si un pariu pe “sub 2,5 goluri“, cotat cu 1,53. “Peste 2,5 goluri“ are cota 2,60.

Oțelul Galați – Dinamo, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

După meciul de astăzi, Oțelul o va întâlni pe FC Voluntari, în deplasare. Partida este programată sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17:00. Pentru Dinamo urmează partida cu Poli Iași. Meciul se va juca duminică, 14 aprilie, de la ora 18:15.

Săptămâna care începe astăzi se anunță a fi una crucială pentru Dinamo. Pe lângă meciul de la Galați, “câinii“ vor afla marți și dacă apelul lor la decizia Comisiei de Disciplină de a juca patru meciuri fără spectatori va avea succes. Suspendarea a fost dictată ca urmare a incidentelor de la meciul cu UTA.

ADVERTISEMENT