Sport

Dorinel Munteanu, un nou atac la Adrian Mutu: ”Atât îl duce capul”

Dorinel Munteanu a avut o nouă replică acidă pentru Adrian Mutu, după ce s-au contrazis în privința cantonamentului făcut de Oțelul Galați la Vatra Dornei.
23.01.2024 | 00:32
Dorinel Munteanu un nou atac la Adrian Mutu Atat il duce capul
Dorinel Munteanu, un nou atac la Adrian Mutu. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a atras atenția și a stârnit controverse în lumea fotbalului românesc prin decizia de a alege un cantonament “old school” la Vatra Dornei, în loc să opteze pentru destinații mai obișnuite de pregătire precum Antalya. Adrian Mutu a comentat pe seama imaginilor cu jucătorii Oțelului antrenându-se în zăpadă.

Dorinel Munteanu, o nouă replică pentru Adrian Mutu

După ce partida dintre FC Voluntari și Oțelul Galați s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, Dorinel Munteanu a vorbit despre cantonamentul organizat la munte și l-a atacat pe Adrian Mutu, cel care i-a contestat metodele de pregătire.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să felicit echipa pentru că a făcut o partidă bună după această pauză controversată din punctul altora de vedere. Noi ştim foarte bine ce facem. La Vatra Dornei am fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc, să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici.

Sigur, am făcut alergări în pantă, de-asta m-am dus la Vatra Dornei, nu este primul turneu montan al meu. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine. Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac?

ADVERTISEMENT

Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. De aceea ne iubeşte toată lumea”, a declarat Dorinel Munteanu la Orange Sport.

Adrian Mutu și Dorinel Munteanu, rivali în SuperLigă

Dorinel Munteanu și Adrian Mutu se vor duela pe 28 februarie, când Oțelul o întâlnește pe CFR Cluj la Galați, în etapa 28 a SuperLigii. Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj, conform anunțului făcut de Neluțu Varga imediat după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 45 de ani, Mutu s-a despărțit recent de Neftchi Baku, echipă pe care o preluase în iulie 2023. În Azerbaijan, Mutu avea un salariu de aproximativ 55.000 de euro pe lună.

Adrian Mutu, primele declarații despre venirea la CFR Cluj

“Briliantul” a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cum au decurs negocierile cu CFR Cluj, precizând că i-a luat 5 minute pentru a se înţelege cu Neluţu Varga.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu: “Am plecat de dimineaţa la Cluj. Am multe de luat cu mine. O să merg, mă văd cu Neluţu Varga mai târziu. Nu faci deplasarea doar cu un bagaj de cală. 

Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum.”

ADVERTISEMENT