Sport

Adrian Mutu, primul antrenament la CFR Cluj! Care a fost atmosfera în lot. Update Exclusiv

Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al echipei CFR Cluj. La scurt după ce a preluat formația din Gruia, ”Briliantul” a condus primul antrenament.
24.01.2024 | 18:42
Adrian Mutu primul antrenament la CFR Cluj Care a fost atmosfera in lot Update Exclusiv
Proaspăt instalat în funcția de antrenor principal la CFR Cluj, Adrian Mutu a condus primul antrenament al formației din Gruia. Sursă foto: captură video Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ
ADVERTISEMENT
24-01-2024
16:51

Mutu a condus primul antrenament la CFR Cluj

Proaspăt instalat în funcția de antrenor principal la CFR Cluj, Adrian Mutu a condus primul antrenament al formației din Gruia.

Pe un frig pătrunzător, ”Briliantul” nu și-a menajat noii elevii, însă aceștia au părut destul de relaxați la ședința de pregătire.

 

Mutu va debuta oficial pe banca lui CFR Cluj la meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, din etapa a 23-a din SuperLiga, programat luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00.

24-01-2024
14:14

Mesajul lui Mutu după ce a semnat cu CFR Cluj

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la CFR Cluj și a anunțat că a sosit momentul să își folosească toate cunoștințele acumulate ca jucător și ca antrenor în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani.

”Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea și devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoștințele acumulate atât ca jucător cât și ca tehnician în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani.

Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia îmi va deveni acasă”, a spus Mutu, într-un scurt filmuleț apărut pe pagina de Facebook a grupării ardelene.

 

24-01-2024
11:58

Mutu, prezentat oficial la CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat oficial că Adrian Mutu este noul antrenor al echipei, înlocuindu-l pe italianul Andrea Mandorlini.

”Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu! Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni ‘acasă’ pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre! Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!

Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării clujene.

 

22-01-2024
14:18

Mutu a semnat cu CFR Cluj

Adrian Mutu este alegea lui Neluțu Varga pentru înlocuirea lui Andrea Mandorlini, iar FANATIK a aflat că ”Briliantul” a semnat contractul cu CFR Cluj.

Prezentarea oficială a noului antrenor din Gruia va avea loc marți, 23 ianuarie.

FANATIK a aflat că Adrian Mutu și staff-ul său vor încasa lunar la Cluj 35.000 de euro în total, iar contractul are o durată de doi ani și jumătate.

Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj, conform anunțului făcut de Neluțu Varga imediat după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1. FANATIK a aflat detaliile contractului pe care “Briliantul” îl va avea în Gruia.

Ce salariu va avea Adrian Mutu la CFR Cluj

FANATIK a aflat că Adrian Mutu și staff-ul său vor încasa lunar la Cluj 35.000 de euro în total. În comparație, la Rapid fostul atacant al naționalei câștiga 12.000 de euro pe lună. La Cluj, va păstra culorile din Giulești, dar va avea obiective mai mari decât la Rapid.

ADVERTISEMENT

Mutu va semna un contract pe doi ani și jumătate și va avea ca obiectiv să prindă unul dintre primele două locuri. Finanțatorul Neluțu Varga i-a trasat misiunea de a califica echipa sezonul viitor în grupele Europa League.

Mutu a ajuns la Cluj și a făcut programul echipei

“Briliantul” și-a intrat imediat în rol. Din informațiile FANATIK, deja a ajuns la Cluj și a făcut programul echipei pentru meciul cu FC Voluntari, din etapa a 23-a a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 45 de ani, Mutu s-a despărțit recent de Neftchi Baku, echipă pe care o preluase în iulie 2023. În Azerbaijan, Mutu avea un salariu de aproximativ 55.000 de euro pe lună.

CFR Cluj este pe locul 2 în SuperLiga, la egalitate de puncte cu Rapid. Dacă va câștiga cu UTA, FCSB se va distanța la 11 puncte de ardeleni. În primul meci din 2024, CFR Cluj a pierdut pe terenul ultimei clasate, FC Botoșani, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, plin de nervi după eșecul cu Botoșani

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, n-a mai rezistat după înfrângerea de la Botoșani și a anunțat imediat despărțirea de italianul Andrea Mandorlini.

“Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat. Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

ADVERTISEMENT

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!”, a declarat Varga, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISEMENT