News

Două femei și-au găsit sfârșitul pe șosea, în prag de Crăciun. Cine sunt victimele

În prag de Crăciun, două femei din România, de 50 și 71 de ani, și-au găsit sfârșitul în mod cumplit. Cum s-au produs tragediile.
21.12.2023 | 21:26
Doua femei siau gasit sfarsitul pe sosea in prag de Craciun Cine sunt victimele
Final tragic pentru două femei, în prag de Crăciun. Au murit, joi, în două accidente cumplite. Sursa foto: hepta.ro / 7est.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile până la Crăciun, două femei din România au pierit în accidente rutiere grave petrecute pe șoselele din țară. Cine sunt victimele și în ce județe au avut loc aceste drame.

Final tragic pentru două femei, în prag de Crăciun. Au murit, joi, în două accidente cumplite

Ziua de joi, 21 decembrie, a fost una neagră pe șoselele din țară. Au avut loc mai multe accident grave soldate cu victime. În județul Iași, o femeie de 50 de ani a pierit în mod cumplit.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost implicată într-un accident mortal care a avut loc între Popricani și Țigănași. Un autoturism aflat în depășire a acroșat-o pe această femeie. S-a întâmplat în timp ce victima traversa strada printr-un loc nesemnalizat.

Prezenți în zonă, un pompier și soția sa, medici rezidenți ATI, au încercat să o resusciteze, dar manevrele nu au avut succes. ”La sosirea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă femeia de aproximativ 50 de ani era în stop cardio respirator, cu manevre de resuscitare cardio-pulmonară în curs.

ADVERTISEMENT

A suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fracturi costale, un pneumotorax stânga, lacerație splenică, o fractură închisă braț bilateral, fractură și de bazin.

Nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul a rămas la locul solicitării în prezența poliției”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, citată de Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Dâmbovița. O bătrână care se deplasa pe bicicletă, lovită mortal de o mașină

Tot joi, la orele serii, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în satul Bechinești, comuna Finta. Aici, o vârstnică și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil.

Aflată pe o bicicletă, femeia a fost acroșată de o mașină. La volanul vehiculului se afla un bărbat de 40 de ani. Acesta a lovit-o pe femeia de 71 de ani cu partea laterală stânga a mașinii.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în urma impactului puternic, femeia a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ADVERTISEMENT