News

Femeie din Iași, spulberată pe o trecere de pietoni. Impactul i-a fost fatal. Video

Un accident mortal a avut loc, miercuri, în județul Iași, acolo unde o femeie a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni.
06.12.2023 | 17:16
Femeie din Iasi spulberata pe o trecere de pietoni Impactul ia fost fatal Video
Accident tragic în Iași: femeie de 79 de ani, spulberată pe o trecere de pietoni. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final cumplit pentru o femeie de 79 de ani din județul Iași. Aceasta și-a pierdut viața, miercuri, 6 decembrie, după ce a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni.

Accident tragic în Iași: femeie de 79 de ani, spulberată pe o trecere de pietoni

Evenimentul rutier tragic din Moldova a avut loc pe raza localității Bălțați. O bătrânică de 79 de ani din comuna ieșeană a fost ucisă chiar pe trecerea de pietoni de un șofer neatent. Acesta circula cu viteză și care nu i-a acordat prioritate.

ADVERTISEMENT

Momentul în care femeia este acroșată a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imaginile prezentate de cei de la Observator News se vede cum bătrânica se află pe trecerea străzii. Inițial, aceasta se asigură.

La un moment dat, la jumătatea zebrei, ea a fost izbită în plin de un șofer care circula cu viteză. A fost aruncată zeci de metri distanță. Impactul i-a fost fatal și medicii nu au mai putut să o salveze.

ADVERTISEMENT

Șoferul care a lovit-o pe femeie a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În această cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Bălțați. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism a acroșat o persoană pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, persoana (o femeie de 79 de ani) a decedat. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Iași.

Accident grav și în Constanța. Tânăr de 21 de ani, în comă

Tot miercuri, pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Corbu. Aici, un pieton a fost lovit de un autocamion.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat în vârstă de 21 de ani. Bărbatul accidentat de mașina de mare tonaj este o persoană cu dizabilități. Din cauza accidentului, tânărul a intrat în comă, având un traumatism cranian grav. El a fost intubat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

ADVERTISEMENT