News

Două fete, spulberate pe trotuar de o mașină, în București. Ambii copii au murit. Update

27.02.2021 | 20:03
Doua fete spulberate pe trotuar de o masina in Bucuresti Ambii copii au murit Update
Două fete, spulberate pe trotuar de o mașină, în București. Șoferița a fost bătută de martori Foto: Digi24
ADVERTISEMENT

O șoferiță care a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive a lovit două fetițe care se aflau pe trotuar. Copilul de 6 ani a murit în drum spre spital. Cea de a doua victimă, în vârstă de 14 ani, a decedat la spital.


UPDATE, ora 20.00 / Și-a pierdut viața și cea de-a doua fetiță accidentată. Copila a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

ȘTIREA INIȚIALĂ / Victimele accidentului produs pe șoseaua Mențiunii din cartierul bucureștean Andronache aveau 6 și 14 ani. Ele fuseseră preluate de ambulanță și transportate către spitalele Grigore Alexandrescu și Floreasca. Copila de 14 ani este în stare gravă.

Șoferița care a produs accidentul și o altă femeie care se afla în mașină au fost agresate de oamenii din zonă, fiind la un pas de a fi linșate.

ADVERTISEMENT

Doi copii au fost spulberaţi pe trotuar de o maşină, în cartierul Andronache din Bucureşti. Fetița de 6 ani a murit în drum spre spital

Fetița în vârstă de şase ani a murit în drum spre spital

Polițiștii Brigăzii Rutiere au fost chemați la locul unui accident produs în cartierul bucureștean Andronache, pe strada Mențiunii. Din primele informații, o șoferiță a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive, a lovit un stâlp apoi a fost proiectată pe trotuar unde a lovit doi copii, în vârstă de 6 și 14 ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit Digi24 și Antena 3, fetița în vârstă de 6 ani a murit în drum spre spital, iar cea de 14 ani este în stare gravă.

“În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str. Mențiunii.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mențiunii ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, se arată într-o informare a Poliției.

Oamenii din zonă au ieșit în stradă și le-ar fi agresat atât pe șoferiță, cât și o altă femeie cu care aceasta se afla în mașină.

„Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, mai precizează Brigada rutieră.

ADVERTISEMENT