News

Două mașini de poliție, implicate într-un accident în Iași. O autospecială, aruncată în șanț

Un accident în care au fost implicate două mașini de poliție și o autoutilitară a avut loc în Iași. Cauza acestei coliziuni.
28.09.2023 | 16:16
Doua masini de politie implicate intrun accident in Iasi O autospeciala aruncata in sant
Accident cu două mașini de poliție și o autoutilitară, în Iași. Eroarea comisă de un agent. Sursa foto: capturi bzi.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trei mașini, dintre care două autospeciale de poliție, au fost implicate joi într-un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații, se pare că de vină ar fi un agent fără prea mare experiență.

Accident cu două mașini de poliție și o autoutilitară, în Iași. Eroarea comisă de un agent

Din informațiile presei locale, evenimentul a avut loc în prima parte a zilei, în zona Valea Lupului din Iași. Jurnaliștii de la Biz.ro notează că unul dintre șoferii autospecialelor de Poliție a tras de volan.

ADVERTISEMENT

Astfel, a intrat în coliziune cu cealaltă Dacie, iar ulterior a fost aruncat în canal și a ajuns în șanț. A doua mașină de poliție a intrat pe contrasens și a izbit frontal o autoutilitară care circula regulamentar.

Din fericire, în urma acestui impact nu s-au înregistrat victime. Cele două echipaje de Poliție implicate în accident sunt din localitatea Miroslava. Polițiștii au intrat în serviciu din 2022.

ADVERTISEMENT

În această dimineață, 28 septembrie a.c., în jurul orei 08:40, pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autoturisme, două autospeciale de poliție și o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că incidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței neregulamentare de către conducătorul unei autospeciale de poliție față de autoturismul din față.

ADVERTISEMENT

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Nu au fost înregistrate victime. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

Ziua de joi a adus un alt accident în Iași, tot cu trei mașini implicate

A fost o zi de joi complicată pe șoselele din județul Iași. Tot la orele dimineții, un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc pe drumul european de pe raza localităţii Miroslava, spre Leţcani. Nu s-au raportat victime printre persoanele aflate în mașinile implicate în incident.

ADVERTISEMENT

Și în Tulcea a fost raportat un accident cu trei mașini. La orele după-amiezii, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit în apropiere de localitatea Mihail Kogălniceanu, pe DN 22, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară încărcată cu porumb.

În urma impactului, pe șosea a fost împrăștiată încărcătura din autoutilitară. Din cele două autoturisme s-au scurs și lichide. Accidentul nu s-a soldat cu victime și nici nu au fost persoane încarcerate.

ADVERTISEMENT