Life

Dovada că Ștefan și Catinca de la Casa Iubirii formează un cuplu. Imaginile cu cei doi nu mai lasă loc de interpretări

Ștefan și Catinca de la Casa iubirii i-au luat prin surprindere pe toți. Cum au decis să se afișeze cei doi în mediul online.
28.04.2024 | 16:18
Dovada ca Stefan si Catinca de la Casa Iubirii formeaza un cuplu Imaginile cu cei doi nu mai lasa loc de interpretari
Ștefan și Catinca de la Casa Iubirii s-au afișat împreună pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Așa cum îi spune și numele, Casa Iubirii este o emisiune unde concurenții își găsesc sufletele pereche. Uneori, destinul este imprevizibil și își joacă cărțile așa cum știe el mai bine. Ștefan și Catinca de la Casa Iubirii sunt dovada concretă a acestui fapt.

Ștefan și Catinca au fost concurenți în sezoane diferite la Casa Iubirii

Ștefan și Catinca au fost unii dintre cei mai iubiți concurenți de la Casa Iubirii. Cei doi au acceptat să participe la emisiune pentru a întâlni dragostea adevărată. Sufletul lor pereche a apărut, însă, nu așa cum se așteptau ei.

ADVERTISEMENT

Ștefan și Catinca au fost concurenți în sezoane diferite. Însă, atunci când au intrat în Casa Iubirii, fiecare dintre ei a interacționat cu alte persoane. Ba chiar, la un moment dat, au reușit să găsească partenerul perfect pentru ei.

În sezonul doi al emisiunii, Catinca a pășit încrezătoare. După ce a cunoscut mai mulți băieți, a decis să formeze un cuplu cu Robert. Din păcate, relația lor nu a durat prea mult, așa că au ales să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

În Casa Iubirii, Ștefan a intrat în sezonul trei. Atunci, după mai multe tatonări, la inima lui a ajuns Aleyna. Aleyna a purtat mai multe discuții în afara emisiunii cu Marius, fapt ce i-a adus descalificarea. Nici lui Ștefan nu i-a picat prea bine acest comportament, așa că a decis să se despartă de ea.

Ștefan și Catinca s-au afișat în ipostaze tandre în mediul online

De curând, Ștefan a părăsit și el emisiunea, fiind descalificat. Însă, nu asta i-a luat prin surprindere pe cei de acasă, ci ipostazele în care acesta a apărut în mediul online.

ADVERTISEMENT
ștefan catinca casa iubirii cuplu
Ștefan și Catinca de la Casa Iubirii s-au afișat împreună în mediul online. Sursa foto: Instagram

Pe pagina de Instagram a Catincăi, fanii au putut observa o imagine cu ea și cu Ștefan. Cei doi erau mult prea apropiați pentru a fi doar amici, așa că urmăritorii au tras o singură concluzie. Și anume, aceea că Ștefan și Catinca formează un cuplu.

La scurt timp după ce au publicat câteva imagini cu ei, cei doi au făcut un live pe TikTok. Așa cum era de așteptat, fanii au avut o mulțime de întrebări pentru ei. Sinceri, ca de obicei, Ștefan și Catinca au vrut să lămurească lucrurile.

ADVERTISEMENT

Catinca a recunoscut că se înțelege foarte bine cu Ștefan și că au purtat mai multe discuții. Imediat după ce acesta a fost eliminat din Casa Iubirii, Catinca s-ar fi văzut cu el, ceea ce i-a apropiat și mai mult.

Catinca și Ștefan au foarte multe lucruri în comun, după cum au afirmat chiar ei. Momentan, este mult prea devreme pentru a vorbi cu subiect și predicat despre ceea ce se întâmplă între ei. Însă, ambii își doresc ca lucrurile să evolueze cât mai frumos.

ADVERTISEMENT