Life

Șoc la Casa Iubirii! A ajuns la spital! Andreea Mantea a făcut anunțul: “Am chemat Salvarea”

Un concurent de la Casa Iubirii a fost transportat la spital cu ambulanța. Anunțul făcut de Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii.
24.04.2024 | 00:25
Soc la Casa Iubirii A ajuns la spital Andreea Mantea a facut anuntul Am chemat Salvarea
Ce concurent a fost luat cu ambulanța. Anunțul făcut de Andreea Mantea. Sursa foto: captură video youtube
ADVERTISEMENT

Momente tensionante la Casa Iubirii. Un concurent a fost trasportat cu Salvarea la spital, în ediția din 23 aprilie, după ce i s-a făcut rău. Despre cine este vorba? Andreea Mantea, prezentatoare emisiunii, a făcut anunțul.

Ce concurent de la Casa Iubirii a fost dus la spital cu ambulanța

Provocările sunt tot mai mari la Casa Iubirii. Unii participanți se pare că nu mai fac față și ajung la spital. Este vorba despre un concurent din partea băieților. Iubita lui a început să plângă când a aflat.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a anunțat-o marți pe Ștefania că partenerul ei, Cosmin, a fost transportat cu o ambulanță, la o unitate medicală, după ce i s-a făcut rău chiar în timpul filmărilor și necesită investigații.

”Nu s-a simțit foarte bine, a ieșit din emisiune, după cum bine au aflat. Am chemat salvarea și am hotărât, de comun acord, bineînțeles, să meargă la spital pentru mai multe investigații”, a anunțat Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

Cosmin de la Casa Iubirii, dus la spital cu ambulanța

Medicii veniți la fața locului au declarat că tânărul nu este într-o stare gravă, dar l-au preluat pentru a i se face un set de analize. Cosmin nu s-a simțit bine nici zilele trecute, când au avut loc filmările pentru gală.

”Cei de pe salvare au spus că nu pare să fie ceva grav, dar, în acest moment, el se află la spital pentru siguranța lui și pentru a ne asigura că este totul bine. Ne-am dorit să aflăm exact care este cauza stării lui, pentru că el, dacă ne amintim, nu s-a simțit bine încă din gală. Este la spital, i se fac analize, este bine, este pe mâini bune, mai bune de atât nu există”, a mai precizat Andreea Mantea, la Casa Iubirii.

ADVERTISEMENT

”Ți-e frică?”, a întrebat-o prezentatoarea pe Ștefania, partenera lui Cosmin, care a început să verse lacrimi când a aflat. De asemenea, a confirmat că se teme pentru starea iubitului său, din cauză că  ”de mai multe ori s-a simțit rău.”

Iubita lui Cosmin, mesaj de dragoste printre lacrimi

Ștefania a întrebat dacă miercuri Cosmin va fi din nou alături de ea, în cadrul emisiunii, dar Andreea Mantea nu a știut ce să-i răspundă, căci situația este incertă. Totul depinde de rezultatul investigațiilor.

ADVERTISEMENT

”Nu știm. Nu cred. Vedem. Poate, cine știe… Poate ia o pastiluță, i se face o perfuzie și vine așa cu Superman. Nu se știe, poate îi trebuie odihnă, dar este pe mâini bune și o să afle exact ce are. Uite, de pe patul de spital el insistă să afle dacă tu ești bine. Deci, stai liniștită. El este acolo, îi e rău, dar totuși se gândește la tine.”, a mai detaliat moderatoarea.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Ștefania dacă vrea să-și încurajeze iubitul într-un anume fel. ”Îl sărut dulce și să se facă bine și să se întoarcă la mine mai repede.”, a fost mesajul tinerei, în timp ce își ștergea lacrimile.

ADVERTISEMENT
Tags: