Sport

Dragomir, analiză completă despre situația lui Radu Drăgușin: „Țineți cont de toată presiunea asta”

Mitică Dragomir a avut o analiză completă în ceea ce-l privește pe fundașul lui Tottenham. Fostul șef LPF este de părere că presiunea este prea mare pentru Drăgușin.
01.04.2024 | 08:28
Dragomir analiza completa despre situatia lui Radu Dragusin Tineti cont de toata presiunea asta
Dragomir, analiză completă despre situația lui Radu Drăgușin: „Țineți cont de toată presiunea asta”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat situația lui Radu Drăgușin la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este LIVE în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația lui Radu Drăgușin: „Frica îl ține departe de marea performanță”

Omul de afaceri a declarat că Radu Drăgușin evoluează cu teamă de fiecare dată când intră pe terenul de fotbal, teamă care îl trage în jos și care îl ține departe de performanțe uriașe.

ADVERTISEMENT

”Drăgușin este într-o criză de moral, de competiție mare. Este într-o criză, îi e frică să nu greșească și frica îl ține departe de marea performanță. Presiunea să știi că, am mai spus-o și mă repet de fiecare dată, și la masă dacă te cheamă unul și are o funcție mare, îți tremură furculița în mână”, a declarat fostul șef al LPF la MAX Profețiile lui Mitică

Familia îl trage în jos pe Radu Drăgușin: „Te toacă de nu îți mai trebuie nimic”

Dumitru Dragomir, care a avut reacție genială după Columbia – România 3-2, este de părere că și presiunea uriașă din partea familiei lui Radu Drăgușin este un impediment în valorificarea potențialului acestuia.

ADVERTISEMENT

”El are presiunea familiei, presiunea din partea presei, care e mare de tot. Presiunea familiei care te toacă de nu îți mai trebuie nimic. În afară de asta, băi fratele meu, presiunea conducerii care bagă banii.  Și ăia se uită la tine, văd că ai gresit o dată, de două ori, de trei și zic „ba, ia gata, pa la revedere!”, a mai adăugat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Radu Drăgușin a fost schimbat cu Nedelcearu la pauza meciului Columbia – România, meci pierdut de selecționata lui Edi Iordănescu cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT

Fundașul lui Tottenham, care a avut o evoluție modestă, pare că a suferit o accidentare ușoară în prima repriză, acest lucru fiind confirmat și de Florin Manea.

A și simțit ceva la picior, de aia a și ieșit. A simțit o înțepătură la mușchi și a preferat să spună, să iasă… Dar nu mi s-a părut că a greșit la niciun gol.

ADVERTISEMENT

Probabil și pe fondul de oboseală, plus ce a simțit acolo…”, a declarat Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA

Dragomir a analizat situația lui Radu Drăgușin

ADVERTISEMENT