Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„I-a zis lui Edi în pauză”. Motivul pentru care Drăgușin a cerut schimbare cu Columbia

Impresarul Florin Manea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care fundașul central Radu Drăgușin a fost schimbat la pauza meciului împotriva Columbiei.
27.03.2024 | 14:40
Ia zis lui Edi in pauza Motivul pentru care Dragusin a cerut schimbare cu Columbia
Impresarul Florin Manea susține că Radu Drăgușin a fost schimbat la pauza meciului România - Columbia din cauza unei accidentări. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a pierdut meciul amical contra Columbiei disputat la marți seara la Madrid, dar mai îngrijorătoare decât eșecul este prestația extrem de slabă, pe alocuri, a apărării „tricolore”. Unde nici măcar starul Radu Drăgușin nu a ieșit în evidență cu nimic pozitiv.

Florin Manea explică schimbarea lui Radu Drăgușin din pauza meciului România – Columbia: „A simțit ceva la mușchi!”

Văzut ca unul dintre stâlpii echipei naționale, mai ales după transferul la Tottenham, Radu Drăgușin pare să fi intrat pe o pantă descendentă a carierei. Folosit destul de puțin la „Spurs” și criticat de suporteri, fundașul naționalei nu a impresionat nici în cele două amicale din martie, contra Irlandei de Nord și Columbiei.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, în al doilea prestația sa a fost destul de ștearsă, ca de altfel a întregii apărări, lucru remarcat și de Cornel Dinu în direct la FANATIK SUPERLIGA. „Mister” e de părere că cei doi fundași centrali Burcă și Drăgușin s-au încurcat în multe momente, dând posibilitatea sud-americanilor să-și creeze numeroase ocazii de gol.

Se pare că nici selecționerul Edi Iordănescu nu a fost mulțumit de modul cum a evoluat Radu Drăgușin contra Columbiei și l-a schimbat la pauză cu Nedelcearu. Însă Florin Manea, impresarul jucătorului, susține că nu evoluția ștearsă a „tricolorului” ar fi cauzat înlocuirea, ci o ușoară accidentare la mușchi.

ADVERTISEMENT

„Cum ți s-a părut Radu Drăgușin în meciul contra Columbiei? Îți spun sincer, pe mine nu prea m-a dat pe spate… Lăsând la o parte valoarea fotbaliștilor contra cărora a jucat, știi cum e, mai contează și valorea acum, mi s-a părut un meci nereușit ieri…

Nu e vorba de greșit la goluri. Dar mi s-a părut o partidă nereușită pentru el. Nu a ieșit în evidență cu vreo gafă sau ceva de genul ăsta, dar mi s-a părut sub meciurile cu care ne-a obișnuit”, a vrut să afle moderatorul Horia Ivanovici și părerea lui Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA, emisune pe care o puteți urmări LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„A și simțit ceva la picior, de aia a și ieșit. A simțit o înțepătură la mușchi și a preferat să spună, să iasă… Dar nu mi s-a părut că a greșit la niciun gol. Probabil și pe fondul de oboseală, plus ce a simțit acolo…

Știi cum e, a jucat tot meciul cu Irlanda de Nord, e și presiunea asta mare care apasă pe el, dar nu mi s-a părut… Da, nu a făcut un meci wow, dar nu cred că el e vinovatul principal…

ADVERTISEMENT

Ca și fundaș central ce trebuie să faci? Să te asiguri că omul tău nu dă gol. Nu pot să zic că a greșit la pase, dar da, a fost mai discret. Probabil și faptul că a simțit acea înțepătură pe mușchi a contta și nu a vrut să forțeze. De aia i-a și spus lui Edi la pauză și l-a schimbat”, a încercat Florin Manea să explice evoluția mai ștearsă a lui Radu Drăgușin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă în premieră și pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Motivul pentru care Drăgușin a cerut schimbare cu Columbia

ADVERTISEMENT