Sport

Dragomir dezvăluie că a ajuns subiect la Facultatea de Drept și comentează procesul lui Becali la CEDO!

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a ajuns subiect de studiu la Facultatea de Drept şi povesteşte cum a scăpat de puşcărie.
01.03.2024 | 09:51
Dragomir dezvaluie ca a ajuns subiect la Facultatea de Drept si comenteaza procesul lui Becali la CEDO
Dragomir dezvăluie că a ajuns subiect la Facultatea de Drept și comentează procesul lui Becali la CEDO. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat triumfător săptămâna trecută că a câştigat un proces la CEDO intentat statului român. Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să ceară despăgubiri după acest succes în instanţă, pentru că anii de puşcărie nu-i poate lua înapoi.

Dragomir dezvăluie că a ajuns subiect la Facultatea de Drept și comentează procesul lui Becali la CEDO!

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a povestit că a ajuns subiect de studiu la Facultatea de Drept, în dosarul drepturilor tv, unde a fost achitat la Curtea de Apel:

ADVERTISEMENT

“Câţiva sunt prinşi cu belciuge de nas. L-au condamnat nevinovat pe Becali. Şi mai sunt câţiva. El, Victor Becali, total nevinovat, l-au făcut cap de linie, cum zic puşcăriaşii. 

Borcea, nevinovat, Neţoiu, nevinovat… Meme Stoica, el m-a înjurat. Victorie mare pentru Gigi Becali la CEDO. Toţi cei care fac abuzuri, trebuie să meargă la puşcărie.

ADVERTISEMENT

Eu am avut un noroc nebun. Am dat peste un judecător, o fiară, să mă ierte. De o duritate… Când auzeai de el, trebuia să fugi din ţara asta. Dar a fost corect. De o corectitudine rară. 

“Mai bine îţi faci valiza, oricum, din 12 ani o să îţi scadă patru, poate, dar opt tot îi faci”

A făcut o motivare, se predă la Facultatea de Drept. Pe cuvântul meu de onoare. Am întrebat pe unul din marii avocaţi ai acestei ţări, mă reprezenta pe mine: «Băi, avem vreo şansă cu ăsta?»

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că n-am nicio şansă. Că n-a dat în ultimii 10 ani nicio achitare: «Nu îl îndoaie nimeni». A întrebat dacă mă lasă să vorbesc: «Te lasă să vorbeşti şi îţi dă doi ani în plus la fiecare minciună pe care o spui.

Mai bine îţi faci valiza, oricum, din 12 ani o să îţi scadă patru, poate, dar opt tot îi faci». Cum, dacă sunt nevinovat? Cum să îmi dea puşcărie dacă nu sunt în dosar. Mi-a spus că cine mi-a pus gând rău…

ADVERTISEMENT

“Dar poţi să mergi nevinovat la puşcărie, cum s-au dus o parte dintre prietenii mei”

M-a lăsat să vorbesc: «Domnule judecător, Liga s-a constiuit în fals parte civilă împotriva mea. Păi nu sunt banii Ligii, sunt ai cluburilor». Şi mi-a spus ce spune legea organică. 

Dacă eu din 2% aş fi dat comision, ar fi putut să mă bage la puşcărie. Dar aşa, am avut caseta, i-am dat-o, achitat. Dar poţi să mergi nevinovat la puşcărie, cum s-au dus o parte dintre prietenii mei”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Dragomir dezvăluie că a ajuns subiect la Facultatea de Drept și comentează procesul lui Becali la CEDO!

ADVERTISEMENT