Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, anunţ uriaş: „Am câştigat la CEDO! De 10 ani aştept această veste”. Cere despăgubiri de 10 milioane de euro. Update exclusiv

Anunțul pe care Gigi Becali îl aștepta de 10 ani! Patronul FCSB a câștigat un proces la CEDO!
20.02.2024 | 12:17
Gigi Becali anunt urias Am castigat la CEDO De 10 ani astept aceasta veste Cere despagubiri de 10 milioane de euro Update exclusiv
Gigi Becali, anunţ uriaş: „Am câştigat un proces la CEDO! De 10 ani aştept această veste” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
20-02-2024
10:24

Gigi Becali așteaptă despăgubiri în valoare de 10 milioane de euro

La scurt timp după intervenția de la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a oferit detalii suplimentare jurnaliștilor care îl așteptau pentru declarații în fața Palatului din Aleea Alexandru.

„Livia Stanciu, Francisca Vasile și Ionuț Matei. Să le știe lumea numele celor care au nenorocit oamenii. Care nu m-au lăsat să îmi văd fata la 18 ani, nepoata și a plâns mama din cauza lor. Trebuie să plătească!

Mi-au cerut un milion de euro pentru trei milioane. Voi cere și eu 9 milioane plus daune. Voi vorbi cu avocații! Să știe copiii lui Francisca Vasile și Ionuț Matei că au nenorocit oameni.

Și Livia Stanciu, o să mai fie acum judecător? Întreb. Vreau să văd și eu. Plus Agricola Iași unde au pus un administrator judiciar care mi-a nenorocit averea. 10 milioane de euro s-au pierdut acolo!

Am fost condamnat pentru o faptă care nu a fost incriminată. Sunt prea fericit. Nici nu vreau să vorbesc de fotbal. Voi cere bani și pentru celelalte vătămări care mi s-au întâmplat”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a câștigat un proces la CEDO! Patronul FCSB e în culmea fericirii, chiar dacă echipa sa s-a împotmolit la Cluj, acolo unde a remizat nul cu Universitatea. Becali a dezvăluit că aștepta de un deceniu această veste mare.

Gigi Becali a câștigat un proces la CEDO! Patronul FCSB aștepta de 10 ani această veste

„Așteptam o veste 10 ani și am primit-o acum un sfert de oră. Sunt atât de bucuros de vestea asta, nu ți-o spun ție că mă așteapta TV la Palat. Trebuie să o spun acolo, nu e corect să ți-o spun doar ție.

ADVERTISEMENT

Așa că nu îmi arde să vorbesc nici de Baba, nici de FCSB, de nimic! Am primit o veste pe care o aștept de 10 ani! N-are legătură cu fotbalul. Are legătură cu mine. E o veste care vă interesează și pe voi.

Nu e vorba despre bani (n.r. – dacă a făcut vreo nouă afacere). Aici e vorba despre deminitate! E vorba de lucruri nedrepte care mi s-au întâmplat în viață”, a dezvăluit Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Deși a ezitat inițial să spună despre ce este vorba, în cele din urmă, Gigi Becali a recunoscut faptul că a câștigat un proces. „Da, am câștigat un proces. Un proces la CEDO. De 10 ani îl aștept”, a adugat patronul liderului din SuperLiga.

Despre ce proces ar fi vorba

În 2013, Gigi Becali s-a adresat instanţelor internaţionale după ce a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul Valiza şi în cel al schimbului de terenuri cu MApN.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB şi-a mandatat la vremea respectivă avocaţii să trimită la Curtea Europeană a Drepturilor Omului documente prin care să dovedească faptul că nu a avut parte de un proces corect.

Magistraţii de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului nu pot da o sentinţă care să o anuleze pe cea dictată de instanţa din România.

ADVERTISEMENT

Pot obliga însă statul român să îi plătească lui Gigi Becali despăgubiri în bani, drept compensaţie morală, în cazul în care s-a ajuns la concluzia că patronul Stelei nu a avut parte de un proces corect.

VESTEA pe care Gigi Becali O ASTEPTA de 10 ani: “AM CASTIGAT UN PROCES LA CEDO”

ADVERTISEMENT
Tags: