Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir îl cere și el pe Gică Hagi la echipa națională: “Politicul să nu se mai bage peste el”

Dumitru Dragomir nu vede cu ochi buni viitorul României. Fostul președinte al LPF este dezamăgit de implicările din zona politică și îl cere pe Hagi la cârma echipei naționale.
10.09.2023 | 19:32
Dragomir il cere si el pe Gica Hagi la echipa nationala Politicul sa nu se mai bage peste el
Si Dragomir IL CERE pe Hagi la echipa nationala!. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a terminat partida cu Israel în fluierăturile suporterilor prezenți la meci. Nemulțumirea fanilor a venit în urma unei partide modeste a tricolorilor. Dragomir a avut același sentiment precum oamenii prezenți pe stadion la finalul unui meci în care am smuls un punct ce ne ține în lupta pentru Euro.

Dragomir îl vede pe Hagi la națională

“Sunt de acord cu Hagi la națională. Dar părerea mea este că trebuie curățat tot și fără influență politică. Eu am mare încredere în Ciolacu că va face ceva pentru că îi place. A făcut și la Buzau o treabă bună. Dar nu cred, e Ponta acolo care pune piedică și nu va putea face nimica. Dâncu și Ponta sunt groparii fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Cine nu ar fi de acord cu Hagi la națională? Încă odată vă spun, Edi Iordănescu a scos mai mult decât extraordinar dintr-o echipă de divizia B, bună la noi în România. Eu vă spun că și la gol portarul a stat prea pe colțul scurt. 

În viața mea nu am văzut acasă, să aibă o echipă Israel, nu Spania, că Spania ne dă 15, o echipă ca Israelul să aibă 6-7 ocazii și două bare, parcă eram cu buletinul în mână nu știam cu ne cheamă ca fotbaliști. Să nu avem un fotbalist să facă un dribling”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

România duce lipsă de jucători de valoare

Prestația slabă a selecționerului reprezintă doar o parte din problemele României. Aria de selecție este și ea una redusă. Fără jucători care să se impună în primele campionate din Europa, tricolorii vor avea probleme mari in drumul lor către o calificare la un turneu final. Pentru România urmează duelul cu Kosovo.

“Singurul care încerca să paseze era Bancu și Alibec. Din punct de vedere al atmosferei e de o frumusețe rară acest stadion. O galerie frumoasă, suporteri frumoși, suporteri de respectat. Nu găsești unul să se priceapă la fotbal.

ADVERTISEMENT

Poate Stoichiță și Geolgău, în rest nu ai pe nimeni în toată federația, niște speriați. Un sfert de oră îi dădeam și lui Ianis. Pentru că toți erau mână moartă. În locul oricui îl bagai cred că faceai mai mult. Băieții nu au valoare. Valoare mică de tot. Inexistentă.

Florinel Coman nu are psihic de competiție mare. Mentalitate, ai văzut cum l-a schimbat la FCSB, a intrat ăla au câștigat meciul i-a făcut praf. A dat o singură pasă bună, restul parcă îi puneau piedică, dar nu numai el, toți. Iar când veneau mingea la Alibec fugeau toți de Alibec de parcă avea ciumă. Trebuie să fugi spre Alibec, nu de Alibec. Marii fotbaliști fug spre minge, fac preluare”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

 

Dragomir il vrea pe Hagi

 

ADVERTISEMENT