Life

Dragomir îl distruge pe Irinel Columbeanu. „Eu munceam și el spărgea banii pe fufe”

Dumitru Dragomir nu are milă de Irinel Columbeanu și, în emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, a făcut o serie de remarci dure la adresa fostului milionar.
28.03.2024 | 17:00
Dragomir il distruge pe Irinel Columbeanu Eu munceam si el spargea banii pe fufe
Ce a spus Dumitru Dragomir despre Irinel Columbeanu! Nea Mitică îl distruge pe fostul milionar / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Față în față cu jurnalistul Horia Ivanovici, Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani, ajuns într-un azil de bătrâni din Snagov, fără bani în buzunare, plângând de dorul fetiței sale, a fost dur criticat de Mitică Dragomir.

Ce a spus Dumitru Dragomir despre Irinel Columbeanu

”Nu ți-e milă de amărâtul ăsta de Columbeanu”, a întrebat jurnalistul Horia Ivanovici în cadrul show-ului MAX Profețiile lui Mitică. Iar Dumitru Dragomir a fost foarte clar cu privire la ceea ce simte față de fostul milionar de la Izvorani.

ADVERTISEMENT

”De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă niciodată. El era milionar, eu eram președinte la Ligă și încărcam roabe de beton. Căram cu muncitorii la vilele alea pe care le-am făcut. Iar el cheltuia banii cu gagici, cu fufe. Și atunci, dacă în viață nu te asiguri…

În viață trebuie să te asiguri și pentru după moarte. Să nu fii un coșmar pentru cei care rămân. (Mi-ar fi milă, n. red.) Pentru unul care a fost sărac și nu îi ajunge ceva… Eu îl ajut atunci. Îți spun, nu există lună de la Dumnezeu să nu ajut oameni. Nu cu sume ca Gigi (Becali, n. red.)…”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu este singurul care îl acuză pe Irinel Columbeanu că și-a pierdut banii din cauza femeilor. Și Gigi Becali spunea asta, acum câteva luni, în momentul în care a fost întrebat dacă îl va ajuta pe Irinel. Și, caustic, latifundiarul din Pipera a sugerat că femeile care ”i-au populat” viața ar fi, măcar acum, datoare să îl susțină pe afaceristul scăpătat.

Singura veste bună pentru Irinel Columbeanu din acest an

Ajuns într-o stare critică, locuind într-un azil de bătrâni de prin Snagov, Irinel Columbeanu pare să fie un adevărat magnet pentru necazuri. Ajutat de puținii prieteni pe care îi mai are, fostul milionari de la Izvorani a ieșit, de curând, pe micile ecrane și și-a rugat fiica să vină să îl vadă.

ADVERTISEMENT

El, explica Irinel Columbeanu, nu mai are voie, din cauza sănătății precare, să mai călătorească cu avionul. Și, desigur, ca orice tată, vrea să își mai vadă, măcar o dată, odorul pe care l-a crescut ani la rândul și care, acum, locuiește în America.

Totuși, astăzi, 28 martie, Irinel Columbeanu a primit și o veste bună. Mai exact, a reușit să câștige procesul în fața Direcţiei Generale De Impozite și Taxe Locale Sector 1. Procesul care, într-un fel, viza falimentul personal al fostului afacerist și asumarea răspunderii pentru firmele falimentate, a fost respins de magistrați.

ADVERTISEMENT

”Respinge acţiunea formulată de reclamantul Direcţia Generală De Impozite și Taxe Locale Sector 1 Bucureşti în contradictoriu cu pârâtul Columbeanu Adrian Irinel, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, este extrasul din minuta sentinței judecătătorești.

Mitica Dragomir, TIRADA IMPOTRIVA lui Irinel Columbeanu | “MILIONAR DE MUCAVA!”

ADVERTISEMENT