Life

Gigi Becali, devastator cu Irinel Columbeanu, ajuns la azil: ”Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui”

Gigi Becali a comentat situația lui Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani ajuns la azil, fără să aibă cele necesare să își mai ducă traiul.
17.10.2023 | 15:44
Gigi Becali devastator cu Irinel Columbeanu ajuns la azil Unde ii sunt toti banii Sal ajute femeile din viata lui
Gigi Becali, tranșant cu Irinel Columbeanu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns la azil a stârnit comentariile lui Gigi Becali. Iar finanțatorul FCSB, fără să ascundă că îi pare rău de situația fostului milionar de la Izvorani, își pune o serie de întrebări cu privire la averea evaporată a acestuia.

Ce spune Gigi Becali despre situația lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, așa cum FANATIK a și dezvăluit, a ajuns la azil, iar Gigi Becali pare să îi regrete situația. Doar că, mai precizează latifundiarul din Pipera, fostul milionari de la Izvorani ar trebui ajutat de femeile din viața lui. În primul rând, spune Gigi, Monica, dar și altele…

ADVERTISEMENT

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

ADVERTISEMENT

Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

Gigi Becali, convins că Irinel Columbeanu nu a știut să aibă grijă de afaceri

Mai mult, explică Becali, el este convins că Irinel nu a știut să aibă grijă de afacerile pe care le-a avut. Și, în comparație, dă propriul exemplu. Trebuie precizat că Becali, pe vremea când Irinel Columbeanu era în top 100 milionari din România, era situat în primele 5 locuri. Iar acum, e, cu aproximație, în aceeași poziție.

ADVERTISEMENT

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.

 Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, situație critică

Irinel Columbeanu este într-o situație critică. Vorbim din punct de vedere financiar, fostul milionar de la Izvoranu ajungând să își ducă zilele la un azil, în Snagov. Iar de curând, cea care i-a sărit în ajutor este Irina, fiica minoră pe care o are din căsătoria cu Monica Gabor. Și care, stabilită în America, i-a trimis o mică sumă de bani pentru ca tatăl ei să aibă ce mânca.

Gestul Irinei – care i-a trimis 200 de dolari – l-a făcut pe Irinel Columbeanu să verse lacrimi amare. Și are și de ce… Pentru că, acum câțiva ani el era unul dintre cei mai bogați români. Petreceri opulente, vacanțe în orice loc din lumea asta, mașini scumpe, proprietăți de invidiat… Le avea pe toate. Plus femei care făceau coadă la conacul de la Izvorani. Care a ars, anii trecuți.

Doar că o afacere deschisă în timp de criză i-a pus ”capac”. Încet-încet, lucrurile s-au înrăutățit. Au venit cei care l-au creditat, și-au cerut banii înapoi. Au fost deschise procese peste procese, iar Irinel și-a declarat falimentul.

A rămas fără mașini, fără case, fără bani. Monica a plecat în SUA, iar restul femeilor din viața lui au dispărut, una câte una, de lângă el. I-a rămas, totuși, un vis. Să fie vizitat de Irina, fiica lui, și de Monica.

Acum, el își duce zilele, zâmbind amar, într-un azil din Snagov. ”Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi.

Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, spunea Ion Cassian, proprietarul azilului, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT