Sport

Dragomir nu vede cu ochi buni plecarea lui Țepelin de la Gazetă: “Vor găsi redacția goală”

Conducerea Gazetei Sporturilor a decis să îl înlăture pe Cătălin Țepelin din funcția de redactor-șef. Cele două tabere au avut neînțelegeri la nivel de proceduri și nu au mai putut continua colaborarea.
13.10.2023 | 19:30
Dragomir nu vede cu ochi buni plecarea lui Tepelin de la Gazeta Vor gasi redactia goala
Dumitru Dragomir nu vede cu ochi buni plecarea lui Tepelin de la Gazeta Sporturilor. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Gazeta Sporturilor și Cătălin Țepelin au întrerupt colaborarea după ce au existat mai multe neînțelegeri la nivel administrativ. Ringier, compania ce deține publicația de sport, a cerut în avans să îi fie prezentate anumite articole înainte ca acestea să fie făcute publice.

Țepelin a întrerupt colaborarea lui Gazeta Sporturilor

“Să te întreb altceva, cu Ringier. De ce totuși, e clar, s-au despărțit de Cătălin Țepelin, ca să nu spunem că l-au dat afară.  Că e clar că l-au mătrășit. Ringier au zis că unilateral, că nu vor. De ce crezi că redacția nu și-a dat demisia să-i lase pe ăia cu redacția goală?

ADVERTISEMENT

Eu d-asta ți-am zis, când vorbea, că Ringier are o problemă cât casa. Nu se despart, știi cum e, nu ai nicio autoritate, nu mai poți să zici nimica. Și când ceri ceva justificat”, a punctat Horia Ivanovici.

Între 2018 și 2023, Cătălin Țepelin a ocupat funcția de redactor-șef al celor de la Gazeta Sporturilor. Țepelin a fost înlăturat de la conducerea publicației în urma unor neînțelegeri cu elvețienii de la Ringier. Dragomir vrea să profite de situație și să își deschidă propria sa publicație.

ADVERTISEMENT

Dragomir vrea să revină în presă

“E greu să își facă ei un ziar nou acum. Ca la mine, găsesc o oportunitate și o întind. Vin ăia de la Ringier într-o zi și găsesc redacția goală. Nu te pui cu revoluționarii și cu mulțimea.

Cu mulțimea e greu. Nu au problema rezolvată, d-aia nu ai plecat. Sunt băieți cu experiență, mi-au tras-o mie. Într-o zi vin și găsesc biroul gol, curat. Ringier trebuie să fie convinsă că dacă îi dă afară nu găsește alții în toată țara.

ADVERTISEMENT

Păi ce eu am găsit? Vezi, eu eram prietenul vostru, al ziariștilor, Eu în 12 ore am angajat 25 de inși, ca să continui ziarul, după l-am vândut că nu am mai putut. Le fac și o propunere.

Vă dau titlul înapoi la sportul românesc, vă întoarceți înapoi, vă preiau eu, facem un contract beton. Dar, ca patron, mă mai implic și eu din când în când așa. Să știi, ia să mă gândesc să le fac o propunere. Acum le dau și un sediu frumos.

ADVERTISEMENT

Sediu frumos în bloc nou, îi fac cei mai tari. Pe mine nu mă ia nimeni cu ‘huo’ că eu sunt băiat isteț din naștere. Unde nu poți să sufli nici nu te faci de râs. Păi ce sunt tâmpit să încep un scandal?”, a spus Dumitru Dragomir.

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” este un produs marca FANATIK.RO. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dragomir vrea sa revina in presa

ADVERTISEMENT