Sport

Mitică Dragomir, reacţie virulentă după demiterea lui Ţepelin: „Patronii plătesc banii şi ziariştii îşi fac de cap?”

Dumitru Dragomir a fost extrem de vehement în cazul demiterii lui Cătălin Țepelin de la GSP. Care este părerea lui Mitică.
09.10.2023 | 15:16
Mitica Dragomir reactie virulenta dupa demiterea lui Tepelin Patronii platesc banii si ziaristii isi fac de cap
Mitică Dragomir, reacţie virulentă după demiterea lui Ţepelin: „Patronii plătesc banii şi ziariştii îşi fac de cap?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Demiterea lui Cătălin Țepelin de la Gazeta Sporturilor a fost comentată și de Dumitru Dragomir în cea mai recentă ediție de „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. Fostul șef de la LPF a avut o reacție surprinzătoare.

Dumitru Dragomir, despre plecarea lui Cătălin Țepelin de la GSP: „Plătești, comanzi!”

Dumitru Dragomir este de partea patronilor de la Ringier în scandalul demiterii lui Cătălin Țepelin de la Gazeta Sporturilor. „Eu vreau să te întreb ceva, Horia.

ADVERTISEMENT

Eu am bani mai mulți decât tine, da? Dar aici cine e șef? Tu! Tu ești patronul, eu sunt invitatul. Tu mă plătești pe mine. Cum ar fi, eu să îți fac rău ție?

Bă, băiatule, eu când aud de presă independentă, liberă, mă apucă nebunia. Nu există în toată omenirea. A, 70% e libertate. Eu am fost 41 de ani președinte de club. Nu există așa ceva.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât plătești, comanzi, bă, că doar nu ești idiot să lași pe ăla pe banii tăi să facă ce vrea. Era ziarist bun. E. Și el și Tolontan. Mai ales Tolontan, că eu l-am angajat, că de la mine a plecat.

Dar nu au niciun fel de dreptate! Cum, mă, pe bani ălora vor ei să comande? Ăia plătesc banii, patronii, și ziariștii să își facă de cap? Unde ai mai auzit? Marea majoritate de acolo au plecat de la mine, de la ziar înființat de mine (n.r. – Sportul Românesc).

ADVERTISEMENT

Ani de zile au stat la mine, nu am întârziat o dată cu salariile. Nu m-am băgat peste ei. Îi spuneam o dată sau de două ori lui Ioanițoaia ‘Lasă-l, domne, p-ăla în pace’. Dar restul? Nu mă băgam niciodată peste ei.

Dar dacă aveam vreun interes și nu făceau cum voiam, îi dădeam imediat afară. (n.r. – îl dădeai afară pe Ioanițoaia?) Păi bineînțeles. Cum l-am angajat, așa îl dădeam afară”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Mitică Dragomir, reacţie virulentă după demiterea lui Ţepelin: „Patronii plătesc banii şi ziariştii îşi fac de cap?”

ADVERTISEMENT