Sport

Dragomir, semnal de alarmă despre Tavi Popescu. „Poate ajunge ca Irinel Columbeanu!”

Dumitru Dragomir a comentat în stilul caracteristic viața amoroasă a lui Tavi Popescu, fotbalist care nu mai reușește să se impună printre titularii de la FCSB.
23.10.2023 | 15:20
Dragomir semnal de alarma despre Tavi Popescu Poate ajunge ca Irinel Columbeanu
Dragomir, semnal de alarmă despre Tavi Popescu. „Poate ajunge ca Irinel Columbeanu!”
ADVERTISEMENT

În direct la emisiunea ”Max Profețiile lui Mitică”, Oracolul Fanatik a dezvăluit că se teme că Tavi Popescu ”va ajunge ca Irinel Columbeanu”, mai în glumă, mai în serios. Principala problemă ar fi anturajul prost al tânărului fotbalist și iubita sa, care l-ar distrage pe acesta de la ce e mai important: fotbalul.

Dragomir, semnal de alarmă despre Tavi Popescu

”Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua. Să aibă grijă Steaua de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint și eu”, a transmis Mitică Dragomir, făcând referire la un articol FANATIK. ”Și ce tragi tu cu urechea acolo la boschetărie, cu golanii tăi. Las că știu eu”, a completat, amuzat, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Doar ce am citit, că e periculos. Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus din cauza păsăricii. La porumbei mă refer. La porumbițe”, a completat Oracolul.

Sau la guguștiuci. Chiar riscă Steaua să-l piardă?”, a intervenit, din nou Horia Ivanovici, înainte ca Mitică Dragomir să tragă concluzia: ” Dacă e adevărat…s-ar putea să fi luat ce nu e bun din presă, să vorbim din auzite, din probe. Dacă e adevărat e deranj mare. El joacă acum bine, voi nu înțelegeți fotbalul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, reacție dură despre viața sentimentală a lui Tavi Popescu

Așa cum FANATIK scria, inclusiv patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, e îngrijorat când vine vorba despre alegerile făcute de Tavi Popescu pe plan sentimental. În vârstă de 20 de ani, Tavi Popescu părea că este pariul favorit al lui Becali, jucătorul care va fi vândut cu zeci de milioane de euro, însă tânărul fotbalist pare că nu se mai regătește în ultima perioadă.

Problema lui Tavi Popescu ar fi iubita mai în vârstă cu 6 ani și anturajul fotbalistului. ”Nu știu, habar nu am, știu că are o prietenă și vrea să se însoare, i-am luat apartament. Dacă e cu 6 ani nu e în regulă, dar e treaba lui viața particulară, nu mă bag eu. Nu știu ce se întâmplă cu el.

ADVERTISEMENT

De unde să știu eu? Ce să faci, mă tată? Nu vreau să vorbesc. Trebuia să zic o glumă și nu e bine să o zic. Era să mă scap să zic o glumă cu Tavi. I se înmoaie genunchii, hai să fiți sănătoși”, a declarat Gigi Becali. Tavi Popescu se iubește cu o tânără de 26 de ani, studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti.

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

ADVERTISEMENT

De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat). Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Avertismentul lui Mitică pentru Tavi Popescu

ADVERTISEMENT