Life

Dragoș Bucur, detalii despre începutul relației cu Dana Nălbaru. Cum era fosta solistă de la HiQ înainte să se pocăiască. „M-a agăţat pe mine în trafic, m-a tot claxonat”

Cum a cunoscut-o Dragoș Bucur pe cea care avea să-i devină soție. Dana Nălbaru l-a convins într-un timp record să se căsătorească
13.12.2023 | 17:13
Dragos Bucur detalii despre inceputul relatiei cu Dana Nalbaru Cum era fosta solista de la HiQ inainte sa se pocaiasca Ma agatat pe mine in trafic ma tot claxonat
Cum s-au cunoscut Dana Nălbaru și Dragoș Bucur Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi au fost mereu apreciați pentru relația solidă pe care o au, dar nu mulți știu cum s-au cunoscut și cum au ajuns să să se căsătorească.

Dragoș Bucur și-a dat seama foarte repede că Dana Nălbaru este aleasa lui

La începutul anilor 2000, Dana Nălbaru era una dintre cele mai cunoscute voci din peisajul muzical. Alături de băieții de la HiQ, acesta făcea senzație pentru tot pe unde mergea. Dana a fost mereu curtată de băieți, dar se pare că numai Dragoș a ajuns la inima ei.

ADVERTISEMENT

Pasiunea Danei și a lui Dragoș pentru artă, indiferent de forma pe care aceasta o avea, i-a adus împreună. Cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, într-un mod inedit și pate că tocmai acesta este și motivul pentru care își amintesc totul atât de bine.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a povestit că întâlnirea lui cu cea care avea să-i devină soție a avut loc în trafic. Cei doi s-au intersectat în zona Regie, fiecare îndreptându-se către treaba lui.

ADVERTISEMENT

Dragoș și Dana se cunoșteau de la televizor, așa că au decis să profite de situație și să se salute. Și, se pare că acesta a fost momentul care i-a adus în punctul de azi.

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi

Dana și Dragoș Bucur au coborât din mașini, au vorbit și se pare că artista a fost cea care a făcut primul pas. Dragoș a povestit că a mai văzut-o pe Dana la castingul pentru ”Băieți buni” și tocmai asta le-a facilitat comunicarea.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor lui Dragoș Bucur, Dana l-a cucerit din prima și tot ea a fost cea care l-a abordat. După discuția din trafic, cei doi au ajuns la concluzia că ar trebui să se vadă și a doua zi, ceea ce s-a și întâmplat.

Ceea ce este cu adevărat uimitor este faptul că cei doi nu au pierdut deloc timpul. Au observat că între ei există o chimie indubitabilă, așa că au decis să facă pasul cel mare. După cinci zile de la prima întâlnire, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au ales să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

”Eu filmam unde repeta ea, în aceeași clădire. Ne-am văzut în pauza de masă, am vorbit, iar a doua zi dimineață ne-am întâlnit să bem un ceai. Și după cinci zile am decis că ne căsătorim”, a spus Dragoș în podcastul menționat.

Până a nu o întâlni pe Dana Nălbaru, Dragoș nici nu voia să audă de căsătorie. Acesta era destul de sceptic și aproape că se ridica de la masă dacă o fată glumea pe tema asta. Însă, Dana l-a convins din prima că ea este aleasa.

ADVERTISEMENT