Life

Dragoș Bucur s-a mutat la țară și a luat o decizie suprinzătoare. Ce a făcut juratul de la Românii au talent: “Visul este pe cale să devină realitate”

Dragoș Bucur s-a mutat la țară din Capitală. Ce decizie a luat juratul de la ”Românii au talent” și ce vis urmează să-i devină realitate.
04.09.2023 | 16:39
Dragos Bucur sa mutat la tara si a luat o decizie suprinzatoare Ce a facut juratul de la Romanii au talent Visul este pe cale sa devina realitate
Ce a spus Dragoș Bucur despre demersul său. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a abandonat aglomerația din Capitală și s-a mutat la țară, cu întreaga sa familie. Juratul de la ”Românii au talent” și, totodată, moderatorul emisiunii ”Visuri la cheie” a mai făcut și un alt pas important pentru el. Și-l planificase de multă vreme.

De ce s-a mutat Dragoș Bucur la țară

Dragoș Bucur a început toamna cu schimbări importante în viața sa și a familiei lui. S-a mutat din oraș, mai exact, din București, în mediul rural, iar pe lângă asta și-a creat și un vlog. Prin acesta își dorește să le împărtășească fanilor toate trăirile lui din noua postură, cea de țăran.

ADVERTISEMENT

Juratul de la ”Românii au talent” a explicat și ce l-a determinat să se mute la țară. A visat de mult timp să se bucure de liniște, de un loc unde să-și încarce bateriile, iar copiii săi să fie în siguranță și nu să trăiască sentimentul de teamă ”că dă mașina peste ei” sau că vor avea diferite ”ispite”.

”Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc în care să se liniștească, un loc în care să-și încarce bateriile, unde poate să aibă o livadă, să crească câteva animale; să găsească un loc în care să-și poată lăsa copiii liniștiți, să se joace, fără să-i fie teamă că dă mașina peste ei sau cad pradă cine știe căror ispite.

ADVERTISEMENT

Visul ăsta, pentru mine, este pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran.”, sunt cuvintele lui Dragoș Bucur din primul episod, de pe vlog, în care abordează tema independenței energetice.

Prezentatorul de la ”Visuri la cheie” a primit o mulțime de ”felicitări” din partea admiratorilor și are peste 600 de vizionări în primele trei zile de la deschiderea canalului de youtube. ”Frumos! La cât mai multe episoade!”, a scris unul dintre abonații la vlogul lui Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au o afacere profitabilă

Dragoș Bucur este căsătorit din 2005 cu artista Dana Nălbaru, iar alături de aceasta are trei copii, de 7, 10, 16 ani. De câțiva ani, Dana Nălbaru este retrasă din lumina reflectoarelor, spre deosebire de soțul ei. Invitată în cadrul podcastului ”Fain și Simplu”, solista a explicat că face parte din religia penticostală și nu se mai regăsește în viața publică.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au o afacere în Otopeni, mai exact o brutărie artizanală unde muncesc împreună cu angajații lor pentru ca totul să decurgă fără nicio problemă. În brutărie se prepară și produse pentru persoanele care nu au voie să consume prea mult zahăr sau deloc, fiind ideale și pentru Dragoș Bucur, deoarece suferă de diabet.

ADVERTISEMENT

”Unul din simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. Mi-am dat seama că lucrurile o iau razna în momentul în care, eram la Academie, pe deal și mă claxona unul (…) Lângă el era un puști de vreo 12 ani. Amândoi nu spuneau nimic, doar se uitau așa la mine. Cât de penibil eram. M-am urcat înapoi în mașină și mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu mine. Și nu zodia era de vină, ci diabetul”, a povestit Dragoș Bucur în podcastul ”DA BRAVO”.

ADVERTISEMENT
Tags: