News

Dragoș Pătraru s-a îmbolnăvit de Covid: ”La cât de rău îmi este, nu cred că aș fi trecut prin boală fără vaccin”

Realizatorul emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru, s-a îmbolnăvit de Covid-19, iar locul său va fi luat temporar de către Ștefania Cîrcu.
10.10.2021 | 18:53
Dragos Patraru sa imbolnavit de Covid La cat de rau imi este nu cred ca as fi trecut prin boala fara vaccin
Dragoș Pătraru și Ștefania Cîrcu/ Foto: Facebook - Starea Nației
ADVERTISEMENT

Anunțul infectării cu coronavirus a lui Dragoș Pătraru a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a emisiunii „Starea Nației”.

Dragoș Pătraru a făcut  o formă destul de severă a bolii, el susținând că, dacă nu se vaccina, ar fi avut mult mai mult de suferit.

ADVERTISEMENT

Până când Pătraru își revine, locul său va fi luat de către Ștefania Cîrcu, cea care l-a înlocuit și în luna august.

Pătraru va fi înlocuit de Ștefania Cîrcu

Oficial: Dragos Pătraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30”, se spune în anunțul de pe pagina de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mesajul continuă cu o glumă făcută pe seama teoriile conspiraționiste legate de pandemie.

Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania.

Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!”, continuă mesajul.

Printr-un comentariu la postarea respectivă, Dragoș Pătraru le-a mulțumit celor care i-au urat însănătoșire grabnică, precizând că vaccinarea l-a ajutat să suporte mai ușor boala.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat!

Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?

ADVERTISEMENT

PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!”, a scris Pătraru.

ADVERTISEMENT