Life

Dragoș Pătraru, transformare incredibilă: de la 122 de kilograme – la mai puțin de 80. La ce aliment a renunțat. “Slăbești 30 de kilograme”

Dragoș Pătraru, transformare incredibilă. A slăbit enorm, de la 122 de kilograme - la mai puțin de 80. A renunțat la mai multe alimente.
05.11.2022 | 16:09
Dragos Patraru transformare incredibila de la 122 de kilograme  la mai putin de 80 La ce aliment a renuntat Slabesti 30 de kilograme
Dragoș Pătraru, transformare incredibilă. A slăbit enorm. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dragoș Pătraru a reușit să treacă printr-o transformare incredibilă și a slăbit de la 122 de kilograme la 80. Prezentatorul TV a dezvăluit metoda prin care a slăbit ușor.

Dragoș Pătraru, transformare incredibilă. A slăbit enorm

Dragoș Pătraru a mărturisit că ce l-a ajutat pe el să slăbească a fost să renunțe la mai multe alimente, primul dintre ele fiind zahărul.

ADVERTISEMENT

Apoi, jurnalistul de la Starea Nației a specificat că pentru a slăbi a renunțat și la făină, orez, dar și produsele de patiserie. De altfel, acesta a descirs covrigii drept „un dezastru pentru sănătate”.

„Zahărul, în orice formă. Tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul. Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu.

ADVERTISEMENT

Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mănâncă portocala întreagă”, a dezvăluit acesta în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Jurnalistul care a slăbit enorm a mai spus și că nu bea niciodată fresh-uri de fructe pentru că conțin prea mult zahăr. Nici laptele cu zahăr adăugat nu este bun pentru sănătate, spune Dragos Pătraru.

ADVERTISEMENT

„Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului și odată ajunsă în fresh nu mai are nicio barieră, mănânci două tone de zahăr.

Laptele dulce este la fel, cea mai mare nenorocire. După ce le scoți pe astea, slăbești 30 de kilograme”, a spus acesta în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

La ce a renunțat Dragoș Pătraru pentru a slăbi

Dragoș Pătraru nu mai mănâncă nici carne de câțiva ani buni, lucru pe care îl fac și soția și fiica lor. În schimb, aceștia consumă pește.

„La carne am renunțat de trei ani, dar nici nevasta mea și fiica nu mai consumă. Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că nu pot să mă simt atât de bine.

Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele. Carnea pe termen lung este toxică pentru organism”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: