Life

Ele sunt vedetele din România care au devenit vegetariene. De ce au decis să renunțe la carne

Cine sunt vedetele din România care au decis să-și schimbe stilul de viață și să devină vegetariene. Motivele pentru care au renunțat la carne.
01.11.2022 | 18:29
Ele sunt vedetele din Romania care au devenit vegetariene De ce au decis sa renunte la carne
Vedele din România care au devenit vegetariene. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimii ani, tot mai multe persoane au decis să devină vegetariene, iar printre acestea se numără și unele dintre vedetele din România. Inna, Andreea Raicu, Lidia Buble și Ioana Ginghină sunt doar câteva dintre persoanele publice care au adoptat acest stil de viață.

Vedetele din România care au devenit vegetariene

Astăzi este Ziua Internațională a Vegetarienilor, iar printre persoanele care au renunțat la carne se numără și câteva vedete din România.

ADVERTISEMENT

Acestea au preferat să elimine carnea din alimentația lor și să consume mai multe produse vegetale datorită beneficiilor pe care acest stil de viață le are pentru organism.

Ioana Ginghină se numără printre vedetele din România care au decis să devină vegetariene. Fosta lui Alexandru Papadopol gătea mai mult pentru fiica ei, Ruxandra, care e vegetariană de câțiva ani, iar apoi a început și ea să adopte acest stil de viață.

ADVERTISEMENT

“Eu găteam mai mult pentru Ruxandra. Am realizat că eram oricum și noi vegetarieni, mâncam ce era în frigider și în frigider nu mai era carne demult. Oricum, eu nu eram carnivoră.”, a povestit actrița pentru libertatea.ro, acum câțiva ani.

Claudia Pavel, Andreea Raicu și Inna au renunțat la carne

Claudia Pavel (38 de ani) sau Cream, așa cum este cunoscută, este foarte apreciată pentru melodiile sale și activează în industria muzicală de la începutul anilor 2000.

ADVERTISEMENT

Artista are și un fizic de invidiat, dovadă a stilului de viață sănătos. Claudia Pavel este vegană, dar obișnuiește să facă și sport regulat.

“Întreg lifestyle-ul ar trebui să fie un detox! Fac sport, fac hot Bikram Yoga, sunt înnebunită că există în România, este un studio foarte tare în Herăstrău, de hot yoga, și fac acolo de câte ori pot pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Cât stăm la mare înot și merg la plajă zilnic, sper să reușesc să alerg pe plajă, așa cum mi-am propus. În plus, mănânc sănătos, sunt vegană.”, a declarat artista pentru ciao.ro, cu ceva timp în urmă.

Andreea Raicu a renunțat și ea la carne cu mult timp în urmă, dar nu pentru a fi la modă. Vedeta crede cu adevărat în acest lucru și spune că este doar pentru cei care sunt pregătiți pentru un astfel de stil de viață.

“Nu am devenit vegetariană pentru că este o modă, chiar cred în lucrul ăsta! Nu recomand nimănui să renunțe la carne dacă nu are astfel de convingeri!”, a declarat fosta prezentatoare TV.

Nici Inna nu consumă carne, dar mănâncă, uneori, pește și fructe de mare. Cântăreața are un stil de viață sănătos, bazat pe fructe și legume.

“Nu mai mănânc carne, doar din când în când pește și fructe de mare. Nu am mai simțit nevoia să mănânc deloc.

Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Și, din când în când, mănânc burger vegetarian sau sushi.”, a declarat ea în 2018.

Irina Loghin are un stil de viață sănătos, la 83 de ani

Irina Loghin (83 de ani), una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, a decis să adopte un stil de viață sănătos. Artista arată foarte bine la vârsta ei datorită dietei echilibrate.

Cântăreața le-a îndemnat pe gospodine să nu mai gătească feluri de mâncare cu ulei încins, care este foarte dăunător pentru organism. Irina Loghin nu consumă mezeluri și afumături, despre care spune că sunt “crimă” pentru organism.

“Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. (…) Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața.

Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul.”, a declarat Irina Loghin pentru wowbiz.ro.

Daniela Condurache (66 de ani), care apare des alături de Irina Loghin, i-a călcat acesteia pe urme. Interpreta a renunțat și ea la afumături, mezeluri și alte preparate de acest fel, iar acum încearcă să fie mai atentă la ceea ce mănâncă.

Ruxi și Lidia Buble, foste concurente la Sunt celebru, scoate-mă de aici, sunt vegetariene

Fostele concurente de la Sunt celebru, scoate-mă de aici sunt vegetariene de ceva timp. Ruxi, pe numele real Roxana Erdei, nu consumă carne de foarte mult timp, dar mănâncă orice în rest. Deși mănâncă mult, influencerița este mereu activă pentru a nu se îngrășa.

“Nu vreau să mă urască lumea! Bine, nu mănânc carne de 18 ani. Nu știu dacă are legătura asta, dar nu fac nimic. Mănânc orice, dar dacă aș mânca orice fără să fiu activă, m-am îngrășa.”, povestea Ruxi la Teo Show.

Și Lidia Buble a scos carnea din meniu. Artista a încercat să consume acest aliment, dar nu îi place deloc, așa că l-a scos complet din alimentație.

“Eu sunt vegetariană, nu mănânc carne.(…) Am încercat de multe ori să mă împrietenesc cu carnea și nu am reușit deloc.”, a declarat artista pentru ego.ro.

Printre alte vedete cunoscute care au renunțat la carne se numără Paula Seling și Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT