Life

Dragoste fără limită de vârstă între Anghel Damian și Lia Bugnar. “Noi nu credem în formalismul căsniciei sau al logodnei”

02.10.2020 | 12:36
Dragoste fara limita de varsta intre Anghel Damian si Lia Bugnar Noi nu credem in formalismul casniciei sau al logodnei
ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 29 de ani, Anghel Damian, se iubește cu colega de breaslă Lia Bugnar, în vârstă de 51 de ani. Diferența de 22 de ani dintre ei nu pare a fi un impediment. Cei doi formează un cuplu de aproximativ șapte ani.

Interpretul lui Adrian Anuntei din celebrul serial de la ProTv ,„Vlad”, a acordat un interviu pentru Click în care a vorbit despre multe aspecte profesionale, dar și despre relația pe care o are cu fosta concurentă de la „Asia Express”, Lia Bugnar.

ADVERTISEMENT

Pe cei doi îi unește pasiunea comună pentru lumea artistică, ambii sunt actori și scenariști. Damian spune că diferența de vârstă nu este foarte importantă, chiar dacă este privită de apropiași drept o picanterie sau un clișeu între actori.

Anghel Damian, poveste de dragoste cu Lia Bugnar și reușite profesionale însemnate.

Actorul din serialul „Vlad” povestea, cu ceva timp în urmă, cum a debutat relația cu colega lui de breaslă: „ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori.

ADVERTISEMENT

Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună”, a spus el pentru publicația mai sus menționată.

Acum, artistul a ținut să spună că lucrurile în plan personal merg la fel de bine, cu toate că niciunul dintre ei nu se gândește la căsătorie. Acesta a adăugat, în schimb, că își dorește copii, dar nu în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru”, a spus el pentru click.ro.

Viața profesională a tânărului actor și scenarist este și ea reușită. El tocmai ce a obținut un premiu UCIN pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Prințului Carol din filmul „Queen Marie of Romania”.

ADVERTISEMENT

Veștile bune nu se opresc aici, scenaristul scrie de zor la două scurt-metraje, are un proiect în dezvoltare cu HBO și o colaborare cu Codin Maticiuc și Jesus del Cerro pentru un lung-metraj, toate acestea pe lângă multă muncă la celebrul serial de la ProTV.

ADVERTISEMENT