Life

Drama care a marcat-o pe Corina Chirirac: „Am stat șapte ani în casă”

Corina Chiriac a făcut dezvăluiri dureroase despre lupta cu despresia. Artista a fost salvată, după ani buni, de un preot.
26.11.2023 | 14:40
Drama care a marcato pe Corina Chirirac Am stat sapte ani in casa
Corina Chiriac a făcut dezvăluiri despre lupta cu depresia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac și-a deschis sufeltul și a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Arista care apare mereu cu zâmbetul pe buze a suferit de depresie și refuza să iasă din casă, mai ales că acumulase și câteva kilograme în plus.

Corina Chiriac, dezvăluiri despre depresie

Corina Chiriac apare întotdeauna „pe sticlă” sau la evenimente cu zâmbetul pe buze, însă puțină lume știe că marea artistă a trecut prin momente cumplite, care și-au pus amprenta asupra sa.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre lupta cu depresia. Boala a ținut-o între patru pereți, căci refuza să mai iasă din casă și să stea la discuții cu cineva. La starea artistei contribuia și faptul că acumulase multe kilograme în plus.

Corina Chiriac a mărturisit că opt ani a durat până s-a vindecat și acum îi înțelege pe cei care suferă de această afecțiune. „Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului.

ADVERTISEMENT

Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeaşi voce şi nu mă căuta nimeni”, mărturisea Corina Chiriac, conform cancan.ro. 

Un preot a salvat-o

Chiar dacă i-a fost greu, Corina Chiriac nu s-a gândit niciodată la sinucidere și asta pentru că este o persoană care crede în viața veșnică și frica de Dumnezeu a făcut-o să rămână puternică.

ADVERTISEMENT

De altfel, un preot a fost cel care a salvat-o pe marea artistă. Acesta a ascultat tot ce avea pe suflet și a îndrumat-o spre deciziile corect. În acest mod, ea a reușit să treacă peste perioada neagră din viața sa.

„Am avut noroc cu o verişoară şi cu câinele meu, dar am stat şapte ani în casă, aveam 98 kg, nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc. Îmi era ruşine de cât eram de grasă.

ADVERTISEMENT

Am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final şi acolo suportăm consecinţele”, a  compeltat vedeta.

ADVERTISEMENT