Life

Ce crede Corina Chiriac despre viața veșnică la cei 73 de ani. Cum își pomenește părinții 

Corina Chiriac, vorbe emoționante despre viața veșnică. Ce crede despre lumea de dincolo și cum își pomenește adesea părinții.
03.07.2023 | 08:37
Ce crede Corina Chiriac despre viata vesnica la cei 73 de ani Cum isi pomeneste parintii
Ce spune Corina Chiriac despre lumea de dincolo. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți și renumiți interpreți din țară. Parte din ”generația de aur” a muzicii românești, ea atrage oricând atenția prin apariția sa, iar de curând a vorbit despre impresia pe care o are despre viața veșnică.

Corina Chiriac, impresii despre lumea de dincolo. Cum păstrează memoria părinților

La cei 73 de ani, Corina Chiriac dă dovadă de foarte multă credință. Este convinsă că există o lume de dincolo, în care pleacă persoanele care mor în această viață. În același timp, este sigură și că părinții ei se află într-un loc de o altă dimensiune astrală.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că nu se îndoiește de existența vieții veșnice, solista a lansat și o carte în urmă cu doi ani. Totodată, crede și că ceea ce oferim altor persoane în numele decedaților, aceștia din urmă chiar primesc hrana sau produsul dăruit în memoria lor.

Corina Chiriac spune că dă mereu de pomană pentru părinții săi. La un moment dat chiar a visat-o pe mama ei mulțumindu-i pentru că a pomenit-o și confirmându-i că a primit ceea ce i s-a dat. Artista a rămas impresionată de acest vis.

ADVERTISEMENT

”(…) Sunt convinsă că există viață veșnică, fapt documentat de personalități mari. Sunt conferințe despre faptul că moartea e doar o trecere într-un plan astral, în care continua să trăiască cei care nu mai sunt printre noi (…)

Am visat că vorbeam cu mama la telefon și-mi spunea că a primit o anumită pomană pe care i-am dat-o când a plecat în lumea de dincolo. A fost un vis care m-a impresionat, pentru că se făcea că vorbesc cu mama la un telefon fix, la fel ca cel pe are-l avea ea acasă (…)”, a dezvăluit Corina Chiriac pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac dă mereu de pomană părinților: ”O colivă, o sticlă de vin, așa cum fac românii ortodocși”

Corina Chiriac obișnuiește să dea părinților ei de pomană colivă sau o sticlă de vin, așa cum se procedează în religia creștin-ortodoxă. Din când în când mai merge și la mormântul lor pentru a le aprinde o lumânare, o candelă și pentru a le lăsa un buchet de flori.

”Obiceiul de a-mi pomeni părinții îl voi avea cât timp trăiesc. O fac la o biserică, cu o colivă tradițională, o sticlă de vin, așa cum fac toți românii ortodocși. Faptul că eu cred în viața veșnică. Cine crede în Hristos, că el a înviat, ne dă și nouă speranța că vom învia și noi după trecerea definitivă, așa cum recunosc și cei care au trecut prin moarte clinică (…) ”, a mai mărturisit interpreta.

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac este o interpretă de muzică ușoară, originară din București. De-a lungul vieții, a fost căsătorită o singură dată, în America. Soț i-a fost un om de afaceri, pe nume Virgil Anastasiu. Cântăreața nu a reușit să devină și mamă până la cei 73 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: