Life

Drama care i-a marcat viața Emiliei Ghinescu. Povestea neștiută a copilăriei acesteia

20.12.2020 | 19:06
Drama care ia marcat viata Emiliei Ghinescu Povestea nestiuta a copilariei acesteia
Drama care i-a marcat viața Emiliei Ghinescu. Povestea neștiută a copilăriei acesteia Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a avut parte de o copilărie dificilă, presărată de momente dramatice. Clipele grele trăite la o vârstă fragedă au marcat-o pentru toată viața.

La momentul de față, cântăreața de muzică populară este o femeie împlinită, cu un soț care o iubește, și o mamă fericită pentru trei copii, însă nu a avut parte întotdeaua de liniște și iubire.

ADVERTISEMENT

Solista a povestit că a îndurat bătăi crunte de la tatăl vitreg în copilărie și că, până la vârsta de 12 ani, a fugit de trei ori de acasă, străbătând chiar și 60 de kilometri pe jos.

Copilărie grea pentru Emilia Ghinescu. Momentele dramatice care i-au marcat viața

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 12 ani. Dacă eu până la 12 ani reușisem să fug de acasă și să ajung atât de departe, cu autobuzul, noaptea, până la bunicii mei, vă dați seama cât de mare era dorința mea să ajung acolo unde îmi era bine și să stau cu bunicii mei. Îmi era mai frică de ce era acasă decât de ce era în lume.”,a mărturisit Emilia Ghinescu pentru Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

„Bunica și bunicul au fost ca niște adevărați părinți pentru mine. Ei mă protejau. El (n.r. – tatăl vitreg) știind acest lucru, în momentul în care bunica venea de la țară, de la Pitești, mă amenința să nu spun ce bătăi primesc, pentru că ea o să plece la țară și eu o să rămân cu el”, a povestit cântăreața.

Solista de muzică populară a vorbit și despre tatăl ei biologic și a recunoscut că în vremea prunciei își dorea foarte mult să-l cunoască. Odată ajunsă la maturitate, Emilia a renunțat la idee, considerând că nu l-a interesat niciodată soarta ei și nu a primit vreun motiv pentru abandonul de care a avut parte.

ADVERTISEMENT

„I-am iertat pe amândoi dar nu i-am iubit pe niciunul. Pe primul meu tată nu am vrut să îl cunosc. Chiar dacă frații mei au insitat, înainte de a muri eu nu am simțit lucrul acesta. Atâta timp cât nu cunoști un om timp de 40 de ani…nu m-aș fi văzut”. 

Femeia a povestit că prima dată când și-a văzut părintele natural, acesta se afla într-un sicriu.  „Eu am fost la nunta fratelui meu, unde el era socru-mare, am cântat și eu n-am știut din toată acea mulțime de oameni, cine este tatăl meu.

ADVERTISEMENT

Când am fost la înmormântare la tatăl meu adevărat, lângă sicriu eram eu, cea mai mare dintre copii, cei doi băieți și el mai avea o fată, dintr-o altă căsătorie, care nu a venit, și cele două soții: mama și mama băieților. Trist să nu te plângă nimeni. Au vorbit foarte mulți oameni din sat, pentru că știau că eu sunt acolo. N-am putut să plâng la comandă”, a povestit Emilia Ghinescu.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României