Life

Drama Dalidei din serialul Las Fierbinți: ”Am plâns mult. S-a dus în anul ăla”

Suferința cu care s-a confruntat Dalida din pelicula Las Fierbinți. Actrița de la Pro TV a trecut prin momente foarte dificile.
28.02.2024 | 21:04
Drama Dalidei din serialul Las Fierbinti Am plans mult Sa dus in anul ala
Suferința cu care s-a confruntat Dalida din pelicula Las Fierbinți. Actrița de la Pro TV a trecut prin momente foarte dificile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Drama Dalidei din serialul Las Fierbinți. Actrița Ecaterina Ladin a dezvăluit în cadrul unui interviu că „a plâns mult. S-a dus în anul ăla”. Despre cine este vorba și cum a fost copilăria artistei originară din Republica Moldova.

Suferința cu care s-a confruntat Dalida din pelicula Las Fierbinți. Actrița de la Pro TV a trecut prin momente foarte dificile

Suferința cu care s-a confruntat Dalida din pelicula Las Fierbinți. Actrița de la Pro TV a trecut prin momente foarte dificile atunci când a decis să se mute la București. Prima oară a stat într-un cămin cu alte 3 fete.

ADVERTISEMENT

Nu cunoștea limba română prea bine și nici cetățenie nu avea la momentul respectiv. I-a fost greu să se angajeze. În anul în care a împlinit 17 ani s-a întâmplat asta. Din păcate, mutarea a adus și o tragedie în familia sa pentru că vedeta și-a pierdut tatăl.

„Mi-am dorit tare să ajung la București, chiar dacă mama a rămas doar cu băieții. A fost greu singură. Am plâns mult, mai ales că tata s-a dus în anul ăla, dar împăcat, că am plecat la București.

ADVERTISEMENT

Am avut sprijinul fratelui meu, pentru că nu mă puteam angaja. M-am adaptat ușor, că eram un copil și am avut noroc că stăteam, în camera de cămin, cu trei fete din Chișinău, și asta m-a ajutat. Hopul cel mai mare a fost să trec peste accentul meu.

Nu îmi era rușine cu el. Îmi era groază că ceilalți nu vor înțelege cuvintele pe care eu le folosesc”, a declarat Ecaterina Ladin care o interpretează pe Dalida în serialul Las Fierbinți, pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Dalida din Las Fierbinți și istoria numelui său

Dalida din serialul Las Fierbinți a mai dezvăluit că mare parte din copilărie și-a petrecut-o la greve, unde era luată drept „scut” de părinții săi. Acesta este unul dintre motivele pentru care Ecaterina Ladin nu suportă politica.

Vedeta de la Pro TV a mai dezvăluit că autoritățile din Republica Moldova nu i-au permis tatălui său să o înregistreze cu numele Tincuța, ales de frații săi mai mari. Prenumele vine de la personajul principal din Iancu Jianu haiducul.

ADVERTISEMENT

„Frații mei au văzut filmul chiar în noaptea în care m-am născut eu. I-au scris mamei o scrisoare: «Mulțumim pentru Tincuța!». Moldova era în Uniunea Sovietică, Tinca fiind românesc, nu l-au lăsat pe tata să îmi pună numele.

Așa am ajuns să port în certificat numele Ecaterina, dar pentru ei am rămas, pe viață, Tincuța”, a mai spus Dalida din serialul Las Fierbinți. Actrița a avut parte de sprijinul tatălui său care a fost tenor.

ADVERTISEMENT