Life

Drama din familia lui Mihai Trăistariu. Nepoata artistului e de negăsit de trei ani de zile. „Sora mea crede că a murit”

Drama pe care o trăiește familia lui Mihai Trăistariu, de trei ani. Nepoata artistului a dispărut fără urmă, iar mama acesteia crede că e moartă.
23.02.2023 | 08:45
Drama din familia lui Mihai Traistariu Nepoata artistului e de negasit de trei ani de zile Sora mea crede ca a murit
Unde lucra nepoata lui Mihai Trăistariu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu apare mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde multe dureri. De exemplu, sora lui nu-și mai găsește de trei ani fiica, pe nume Raluca Havârneanu. Tânăra este dispărută fără urmă, iar mama ei crede că e moartă.

Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută fără urmă de trei ani. Familia s-a resemnat cu gândul morții

Nepoata îndrăgitului solist lucra de câțiva ani în America, atunci când i s-a sesizat dispariția. Mama ei a făcut numeroase eforturi pentru a o identifica. A mers și peste Ocean, chiar la Guvern, căci Raluca Havârneanu lucra într-o astfel de instituție.

ADVERTISEMENT
Nepoata lui Mihai Traistariu
Raluca, nepoata lui Mihai Traistariu. Sursa foto: facebook

 

Reprezentanții Guvernului Statelor Unite ale Americii au refuzat să-i ofere femeii detalii despre fiica sa, pe motiv că nu li se permite, conform legislației. Așadar, mama Ralucăi s-a întors în țară și s-a resemnat oarecum cu gândul că fata sa nu mai este.

”Nu s-a mai aflat nimic. Sora mea nu o mai caută, s-a dus și în America după ea, și la Guvern, că fata ei lucra cumva acolo, dar au zis că nu au cum să dea astfel de detalii. E ciudat! Sora mea mai are un băiat, dar s-a resemnat puțin.

ADVERTISEMENT

Speranța ei e că fiica-sa doar a rupt legătura cu familia, dar nicidecum să pățească ceva. Ea crede cel mai mult că a murit, că nu-și explică că la 30 de ani fata nu mai ia legătura cu tine de 2-3 ani”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.

Ce relație avea tânăra cu mama ei

Nepoata lui Mihai Trăistariu era o fată inteligentă, care a studiat peste hotare, inclusiv în SUA. Aceasta avea o relație bună cu mama sa și se exclude posibilitatea ca ea să nu mai dorească să dea niciun semn de viață, pe motiv că este supărată pe cea care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

”Ele au avut o relație bună, au mai fost discuții ca între mamă-fiică, dar discuții minore, nicidecum certuri mari, dar asta nu înseamnă că nu mai vorbești cu mama, că nu ți-a făcut nimic. Fata era plecată de 10 ani la studii, a făcut în Germania 4 ani, în America.

Adică nu mai era acasă ca să zici că s-ar fi certat cu mama ei, plus că nu locuiau împreună, deci nu poți să zici că era ceva, nu știu, ciudat totul”, a mai detaliat Mihai Trăistariu, care la rândul său este tot mai îngrijorat pentru Raluca.

ADVERTISEMENT

De altfel, la momentul dispariției, Raluca era divorțată de un american, ceea ce amplifică situația. De câte ori aduce aminte de ea, Mihai Trăistariu cere oamenilor să ofere informații despre tânără, în cazul în care au avut ocazia să o vadă.

ADVERTISEMENT