News

Tânără de 20 ani din Sibiu, răpită din fața casei. A fost urcată cu forța într-o mașină

Un nou caz de dispariție a unei tinere în județul Sibiu. O fată de 20 ani a fost răpită din fața casei. Ea ar fi fost urcată cu forța într-o mașină.
16.02.2023 | 19:29
Tanara de 20 ani din Sibiu rapita din fata casei A fost urcata cu forta intro masina
Răpire în Sibiu. Tânără de 20 de ani, luată cu forța și băgată într-o mașină. Anunțul poliției. Sursa foto: politiaromana.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În decurs de aproximativ o lună, un nou caz de răpire a unei tinere este semnalat la Sibiu. După ce în ianuarie, o fată de 14 ani era luată cu forța de 4 bărbați mascați, acum o altă fată, tot din județ, dispare de la locuința ei.

Răpire în Sibiu. Tânără de 20 de ani, luată cu forța și băgată într-o mașină. Anunțul poliției

Poliția Română informează că o tânără în vârstă de 20 de ani din Arpașu de Jos a fost răpită din fața casei. Autorul ar fi un bărbat necunoscut. Acesta a băgat-o cu forța într-o mașină și apoi a dispărut.

ADVERTISEMENT

Cel care a alertat autoritățile este tatăl fetei. S-a întâmplat la circa două ore de la eveniment. Răpirea fetei s-a petrecut în toiul nopții, după ora 02.00. ”La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei tinere, Zoltan Gabi Maria, în vârstă de 20 de ani”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Poliția Română a adăugat imediat cazul în secțiunea ”Persoane dispărute” de pe site-ul oficial. Autoritățile au venit cu informații suplimentare despre acest grav incident din centrul țării.

ADVERTISEMENT

”În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 04:25, prin apel la 112, un bărbat a sesizat poliția cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 02:00, fiica sa, Zoltan Gabi Maria, în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla în fața curții imobilului în care domiciliază, în localitatea Arpașu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinței ei și urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută”, informează Poliția Română.

Semnalmentele fetei răpite din Sibiu

Oamenii legii au prezentat și semnalmentele tinerei. Aceasta are înălțimea de 155 cm, 52 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, ten deschis. În noaptea în care a fost luată cu forța de la domiciliu avea pe ea o geacă din piele de culoare roșie, fustă lungă roșie și batic roșu. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment, Serviciul de Investigații Criminale Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Agenții sibieni au demarat activități specifice în vederea depistării tinerei.

Cei de la poliție spun că persoanele care pot furniza informații care pot ajuta la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Acest caz este asemănător cu cel al fetei în vârstă de 14 ani, răpită pe 9 ianuarie din Tălmaciu. La acea dată, iubitul adolescentei, alături de mama sa, au pus la cale totul, pentru ca cei doi să fie împreună. Copila avea să fie găsită în Brașov.

ADVERTISEMENT