Life

Drama Gabrielei Cristea: “Da, este adevărat. M-a agresat fizic”

Drama Gabrielei Cristea. Vedeta de televiziune a spus ce i s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, într-o fostă relație de iubire.
21.08.2023 | 07:08
Drama Gabrielei Cristea Da este adevarat Ma agresat fizic
Drama Gabrielei Cristea. A fost agresată. Foto Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Drama Gabrielei Cristea. Vedeta a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața ei, când a fost agresată fizic.

Drama Gabrielei Cristea. Ce a pățit cu fostul soț

Gabriela Cristea a spus că vinovat de toate suferințele ai a fost Marcel Toader, fostul ei soț. Au fost căsătoriți cinci ani, dar traumele prin care a trecut prezentatoarea sunt greu de depășit chiar și acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV a povestit că a fost agresată fizic de două ori de fostul soț, o dată chiar în ziua de Crăciun. Cealaltă dată a fost chiar după Ziua Femeii, pe 9 martie. Așa că vedeta a decis ce are de făcut mai departe.

„Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie.

ADVERTISEMENT

Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia.

Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult”, spunea, la un moment dat, Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a divorțat

Gabriela Cristea a decis să este momentul să divorțeze de soțul ei după toate aceste abuzuri. Astfel, Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat după cinci ani de mariaj.

„Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

În 2013, cei doi spuneau adio relației lor, din care Gabriela Cristea a ieșit cu multe pierderi.

Ea a rămas cu traume, fiind și înșelată de fostul soț. De asemenea, ea a rămas și cu multe datorii după moartea lui Marcel Toader, în 2019.

ADVERTISEMENT