Life

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog să treacă peste divorțul de Marcel Toader. Ce spune despre banii pierduți în mariaj

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog să treacă peste divorțul de Marcel Toader. Ce se întâmplă cu banii pe care îi are de recuperat de la fostul soț, acum decedat.
23.01.2023 | 10:17
Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog sa treaca peste divortul de Marcel Toader Ce spune despre banii pierduti in mariaj
Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog după divorțul de Marcel Toader Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog să treacă peste divorțul de Marcel Toader. Vedeta TV a mai vorbit și despre banii pierduți în mariaj.

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog după divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea a recunoscut că a avut nevoie să apeleze la specialiști pentru a trece peste divorțul de Marcel Toader, omul de afaceri cu care a fost căsătorită vreme de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că simțea că nu mai face față tuturor situațiile din viața ei, așa că a decis să caute un psiholog care să o ajute să depășească mai repede momentele grele.

„O singură dată am fost la psiholog, în perioada divorțului (n.red. de Marcel Toader).

De fapt, imediat după divorț, pentru că nu mai reușeam să gestionez toate situațiile, și a fost foarte bine, pentru că a fost mult mai simplu pentru mine”, a spus vedeta pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, declarații despre averea pierdută în mariajul cu Marcel Toader

Gabriela Cristea a mai vorbit și despre banii pe care i-a pierdut în mariajul cu Marcel Toader.

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu mai speră să recupereze ceva și că nu ar fi moral să îl atace acum pe fiul răposatului afacerist, pentru că nu el este cel care i-a cheltuit banii și nu are vreo vină.

„Referitor la întrebarea cu banii pe care i-aș avea de recuperat… Din păcate, am pus cruce, cum se spune, acelor bani, pentru că știți cu toții că nu mai am, practic, cu cine să mă războiesc.

ADVERTISEMENT

De fapt, aș avea cu cine să mă războiesc, dar nu cred că persoana în cauză face obiectul unui astfel de război.

Aș putea să mă războiesc cu moștenitorii direcți ai fostului meu soț, și anume cu fiul lui, dar, moralmente vorbind, atât timp cât eu i-am plătit o parte din pensia alimentară când a făcut parte din viața mea, nu pot acum să-l dau în judecată și să recuperez niște bani pe care nu el mi i-a luat din cont”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT