News

Tragedie în Dâmbovița. O mamă de doar 34 de ani s-a aruncat de la etaj. Cauza gestului extrem

Caz dramatic în județul Dâmbovița. O femeie de doar 34 de ani, mamă a unui copilaș de 2 ani, s-a aruncat de la etaj. Ce a stat în spatele acestui gest.
11.10.2022 | 11:25
Tragedie in Dambovita O mama de doar 34 de ani sa aruncat de la etaj Cauza gestului extrem
O mamă de doar 34 de ani s-a aruncat de la etaj, în Dâmbovița. Cauza gestului extrem. Sursa foto (ilustrativ): bzi.ro
ADVERTISEMENT

Orașul Moreni din județul Dâmbovița a fost zguduit de o uriașă tragedie. O femeie de 34 de ani a recurs la un gest extrem.

O mamă de doar 34 de ani s-a aruncat de la etaj, în Dâmbovița. Cauza gestului extrem

Luni, 10 octombrie, femeia s-a aruncat de la etajul II al blocului unde locuia. Aceasta lasă în urmă un soț îndurerat și un copilaș de doar 2 anișori.

ADVERTISEMENT

Din spusele celor care o cunoșteau, tânăra mamă traversa o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere psihic.

Ea se afla într-o depresie profundă după ce ambii părinții i-au murit. În prezent, femeia se temea că va fi dată afară de la serviciu din cauza unor probleme ce țin de securitatea în muncă.

ADVERTISEMENT

Rudele sale recunosc că tânăra avea intenții de suicid.  ”A avut un accident cu niște oameni acolo şi ea a zis că ea e vinovată, aşa se considera. A zis că pleacă să bea ceaiul, s-a dus în dormitor, m-am dus după ea”, spune soacra victimei, conform ȘtirileProTV.

La rândul său, soțul victimei afirmă că femeia încă nu-și revenise după moartea părinților ei, iar incidentul de la serviciu i-a agravat starea emoțională.

ADVERTISEMENT

”A trebuit să facă un dosar, cu avocaţii de la firmă. Nu ştiu dacă a fost sau nu bine, nu i l-au aprobat dosarul. L-a refăcut, tot aşa, nu i l-au aprobat, nu a fost bine ce a scris ea acolo”, dezvăluie soțul acesteia.

Căderea de la etajul II i-a fost fatală tinerei

Tragedia din Moreni a avut loc în jurul orei 8.00 dimineaţa. În urma căderii de la înălțime, femeia a suferit o fractură a coloanei vertebrale și mai multe traumatisme severe.

ADVERTISEMENT

Medicii ajunși la fața locului au stabilizat-o temporar și au transportat-o în comă profundă la Spitalul Universitar din Capitală. Nu a mai rezistat mult, fiind declarat decesul.

Cazul tragic din județul Dâmbovița este anchetat de Poliție. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce a împins-o pe femeie la un asemenea gest.

ADVERTISEMENT