News

Tragedie înainte de Anul Nou, în județul Brăila. O adolescentă de 15 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon

Oamenii legii spun că o tragedie a avut loc înainte de Anul Nou, în județul Brăila. O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon
01.01.2022 | 19:57
Tragedie inainte de Anul Nou in judetul Braila O adolescenta de 15 ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon
O tânără din județul Brăila a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. sursă foto: Facebook.com/madalina.denisa.5209
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc înainte de Anul Nou, în județul Brăila. Potrivit oamenilor legii, o adolescentă în vârstă de 15 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon.

Tragedie înainte de Anul Nou, în județul Brăila. Adolescentă de 15 ani, intoxicată cu monoxid de carbon

Durere fără margini într-o familie din județul Brăila. O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit după ce a căzut în baie și, ulterior, s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

ADVERTISEMENT

Evenimentul tragic a avut loc în satul Sătuc, comuna Galbenu.

Trupul fără suflare al fetei a fost găsit în baie, de către bunica sa. Femeia a sunat imediat la 112, în speranța că nepoata ei poate fi salvată.

La fața locului, a ajuns un echipaj medical care urma să o ducă pe adolescentă la spital. Din nefericire, fata s-a stins în ambulanță.

ADVERTISEMENT

Corpul minorei a fost dus la Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia.

Polițiștii brăileni spun că a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Durere fără margini, pentru familia și prietenii adolescentei

Tragedia care a avut loc la sfârșitul anului 2021 a îndoliat întreaga comunitate din care făcea parte adolescenta.

ADVERTISEMENT

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele sociale de cei care o cunoșteau pe fată.

“Drum lin spre cer Mădălina mea. Mădălina Denisa, nu-mi vine să cred un copil atât de frumos și cuminte…Îmi aduc aminte cum fugeai la mine în brațe, iar acum văd asta…”, este mesajul unei tinere șocate de ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nici persoanele care nu erau atât de apropiate de adolescentă nu au rămas indiferente la această tragedie și i-au scris fetei un ultim mesaj.

“Ai plecat prea devreme, Mădă, de lângă noi. Cu toate că nu vorbeam prea des, îmi pare rău de ceea ce ți s-a întâmplat. Un suflet bun ca al tău nu poate fi uitat așa repede cum se pare.

Așa o fată bună și deșteaptă, nici nu ți-ai petrecut viața, ai plecat la doar 15 ani și nici viața nu ți-ai petrecut-o prea mult, îmi pare foarte rău. Nici nu ai ajuns unde voiai. Dumnezeu să te ierte, Mădă!”, a scris o altă tânără pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT