Life

Drama prin care trece fiul regretatului actor Ciprian Fanaca de la Divertis. Radu este crescut de bunica maternă

Radu, fiul regretatului actor Ciprian Fanaca de la Divertis, trăiește o adevărată dramă de când și-a pierdut părinții. Ambii au fost răpuși de o boală nemiloasă, cancerul, la distanță de 6 ani.
19.08.2021 | 23:49
Drama prin care trece fiul regretatului actor Ciprian Fanaca de la Divertis Radu este crescut de bunica materna
Drama prin care trece fiul regretatului actor Ciprian Fanaca de la Divertis. Radu este crescut de bunica maternă. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Băiatul în vârstă de 11 ani a rămas orfan de tată în anul 2015, la trei ani după ce „Fachirul” a aflat că suferă de cancer. Din păcate, soarta a fost nemiloasă cu Radu și i-a luat și mama din aceeași cauză în urmă cu numai 6 luni. De atunci locuiește cu bunica.

Fiul regretatului actor stă în chirie cu bunica maternă, Nicoleta Ciobotaru, care îl crește cu greu pe băiatul care este pasionat de matematică. Radu visează să ajungă un mare producător de mașini să poată duce o viață liniștită și fără griji.

ADVERTISEMENT

Fiul regretatului actor Ciprian Fanaca de la Divertis, momente cumplite. Prin ce trece Radu

„O iubesc foarte mult pe bunica. Ea are nevoie de dragoste și un om care să o sprijine. Nu-mi prea place actoria, îmi place matematica. Vreau să fac o mașină care să fie în toată lumea, una dintre cele mai bune”, a declarat fiul lui Ciprian Fanaca, la „Acces Direct”, scrie spynews.ro.

Bunica spune că nu și-ar vedea rostul pe lume dacă nu l-ar avea pe Radu pentru care face tot posibilul să-i fie bine. Femeia o duce greu cu banii, dar speră că într-o bună zi va reuși să se mute din chirie și să cumpere o casă pentru nepotul ei de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Ciobotaru a precizat că Radu nu are prea multe amintiri cu regretatul său tată pentru că a fost ținut departe atunci când artistul a aflat că suferă de o boală nemiloasă. Din păcate, pe mama sa a văzut-o suferind și agonizând timp de 2 ani.

Băiatului actorului de la Divertis, orfan de ambii părinți. E crescut de bunică

„Eu îl am pe el și pentru el trăiesc ca să-l fac mare, deștept și un om cinstit. Dacă nu ar fi el, nu știu dacă aș mai exista. Vreau o căsuță pentru el, ca să nu mai plătim chirie. Îi este frică să nu râdă copiii de el, se simte dezrădăcinat. 

ADVERTISEMENT

Era un om foarte deștept, i-a plăcut ceea ce a făcut, a fost un actor mare, iar copil seamănă cu el, la fel de tehnic. El și fiica mea se cunoșteau de mulți ani, eram prieteni de familie și s-au îndrăgostit. 

Eu am încercat să îi explic fiicei mele că Ciprian este un om extraordinar, dar că era cu 25 de ani mai mare. Și atunci a trebuit să aleg: să-mi fac un dușman din copilul meu sau să mă obișnuiesc cu ideea că ea zâmbește.

ADVERTISEMENT

Ea era tinerică. Când a venit copilul, după naștere, ea a fost în depresie pentru că i s-a zis că are copilul o problemă la mâini și la cap. Ea avea 22 de ani atunci, dar nu se vedea diferența dintre ei doi.

Dar copilul nu prea are amintiri cu tatăl său, avea doi ani când el a fost diagnosticat cu cancer. După ce el a murit, am rămas noi trei, dar fata mea a intrat într-o depresie urâtă. 

A suferit îngrozitor, s-au iubit mult. În doi ani a pierdut și ea lupta cu cancerul la sân, la 33 de ani”, a mai spus femeia în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT