Life

Drama trăită de cântăreața preferată a lui Traian Băsescu: „Doamna Maria m-a întrebat”

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu a povestit drama vieții sale și ce gest frumos a făcut fosta primă-doamnă a României.
14.10.2023 | 22:32
Drama traita de cantareata preferata a lui Traian Basescu Doamna Maria ma intrebat
Cântăreața lui Traian Băsescu, confesiuni emoționante. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu și-a deschis sufletul într-un interviu recent, acordat într-o emisiune online. Artista a dezvăluit cel mai dur moment al vieții sale și a scos la iveală gestul frumos pe care Maria Băsescu, fosta primă-doamnă a României l-a făcut față de ea.

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, dramă chiar în ziua de Crăciun

Cristiana Dorin, una dintre interpretele pe care Traian Băsescu o asculta cu mare drag de fiecare dată, care i-a cântat în diferite ocazii, a povestit despre momentul tulburător în care și-a pierdut mama.

ADVERTISEMENT

Nenorocirea s-a întâmplat chiar într-o zi de Crăciun, iar una din persoanele care i-a sărit în ajutor a fost chiar Maria Băsescu.

Dorin spune că a fost bine tratată de familia fostului președinte și că între ea și neamul Băsescu s-a creat o chimie specială. Cu Maria, soția politicianului,

ADVERTISEMENT

Cristiana s-a înțeles cel mai bine. Au legat o prietenie cum nu și-ar fi imaginat, mai ales că la început era contactată doar pentru a presta la diferite evenimente din viața ex-liderului PDL.

Momentul în care s-a convins că soția lui Traian Băsescu este extraordinară, că are un suflet rar, a fost atunci când artista și-a pierdut mama. Nu va uita niciodată gestul pe care Maria l-a făcut față de ea.

ADVERTISEMENT
cântăreața lui traian băsescu
Cristiana Dorin, cântăreața preferată de Traian Băsescu, în emisiunea Online Story. Captură YouTube

Maria Băsescu i-a întins o mână de ajutor

„Mama a murit de Crăciun, pe 25 decembrie 2012. Țin minte că în fiecare zi de 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cei care poartă numele de Cristina, Cristian sărbătoresc o onomastică. Știu că dumneaei m-a sunat, iar în 2012, la 10 și ceva, 11 ziua, mama a decedat. Eu eram devastată…

Când doamna Maria m-a sunat, era foarte fericită, bucuroasă, eu eram plânsă și supărată. I-am spus că mie mi s-a întâmplat un necaz. Doamna Maria m-a întrebat atunci, m-a rugat din suflet, dacă am nevoie de ceva.

ADVERTISEMENT

Deci… Mai mult de atât? Un om… Prima-doamnă să îți spună acest lucru nu e puțin. Nu numai cu mine cred că era așa. Cred că aceasta era femeia Maria Băsescu”, a dezvăluit cântăreața preferată a lui Traian Băsescu în emisiunea Online Story.

ADVERTISEMENT