Life

Drama trăită de Cristina Bălan înainte de a deveni mamă. Detalii dureroase: ”A fost brutal”

Cristina Bălan a devenit mamă din nou la finalul anului trecut. Momentul i-a trezit însă niște amintiri dureroase, din perioada primei sarcini pe care a avut-o.
26.02.2023 | 12:38
Drama traita de Cristina Balan inainte de a deveni mama Detalii dureroase A fost brutal
Drama trăită de Cristina Bălan înainte de a deveni mamă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan se poate declara o femeie împlinită. Se bucură de succes pe plan profesional și de asemenea, are o familie numeroasă superbă. Totuși, sunt și momente dificile în spate, despre care artista nu a vorbit prea mult până acum.

Calvarul trăit de Cristina Bălan

Câștigătoarea de la Vocea României a vorbit despre câteva momente dureroase din viața sa, pe care nu le va uita prea curând. Invitată la emisiunea ”Teo Show”, Cristina Bălan a dezvăluit că a trecut printr-o experiență traumatizantă la prima sa naștere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe lângă faptul că sarcina a fost una prematură, medicul de gardă la care a ajuns Cristina Bălan a fost unul brutal, povestește artista. Tocmai din acest motiv, acum, când a devenit mamă din nou, aceasta a decis să apeleze al o specialistă în nașteri.

Alegerea s-a dovedit a fi una cât se poate de bună, povestește Cristina Bălan. Artista a fost monitorizată atât timp cât a fost nevoie și de asemenea a avut o naștere cât se poate de ușoară, trauma de acum câțiva ani fiind de domeniul trecutului.

ADVERTISEMENT

“Prima naștere a fost traumatizantă pentru mine, pentru că a și venit prematur. În afară de asta, nu am născut cu medicul care mi-a urmărit sarcina, ci cu un medic de gardă care a fost brutal. Acum mi-am dorit foarte mult să am doula, care este o specialistă în nașteri și nu numai, adică și postpartum se ocupă de mămică și prenatal.

Am fost monitorizată cât a fost necesar (n.r- la medic), tocmai pentru că mi-am dorit să fiu sigură că este întors copilul în poziția care trebuie.”, a povestit Cristina Bălan, în emisiunea “Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Cristina Bălan a născut în cadă

Vedeta a născut în cadă și nu a suferit niciun fel de complicație. De asemenea, aceasta a fost bine informată despre cum va avea loc totul, astfel încât lucrurile au ieșit așa cum și-a dorit artista. Deși a simțit dureri, așa cum era și normal, Cristina Bălan spune că momentul a fost unul cu adevărat deosebit.

Amintim că artista a devenit mamă de fată la finele anului trecut. Aceasta mai are însă doi gemeni, care suferă de sindromul Down, însă care au primit-o cu sufletul la gură pe noua membră a familiei, după cum povestea artista.

ADVERTISEMENT

Înainte de a da curs noii sarcini însă, Cristina Bălan a avut grijă să își facă un set de analize complexe, având în vedere faptul că își dorea ca cel de-al treilea copil al său să nu mai aibă nevoi speciale, date fiind costurile, dar și atenția necesară.

ADVERTISEMENT